JOS ME ONNISTUIMME,
NIIN KYLLÄ SINÄKIN ONNISTUT!

Olet osallistumassa 45 pv mittaiseen valmennukseen. Valmentajien tavoitteena on auttaa sinuakin laihtumaan, mutta ennen kaikkea pitämään kilot kurissa. Tämä palvelu on syntynyt kahden sellaisen henkilön toimesta, jotka ovat onnistuneet laihduttamaan pysyvästi. Onnistujat auttavat sinuakin onnistumaan!   

Kiitos.

Koko valmennustiimi on erittäin kiitollinen siitä, että luotat osaamiseemme niinkin tärkeässä asiassa, kuin oman kehonkuvan muokkaaminen. Vilpittömästi toivomme, että kykenemme olemaan luottamuksesi arvoinen.

Ketkä?

Tanja & Nora ovat molemmat aivan tavallisia suomalaisia naisia. Molemmilla on lapsia, työ- ja opiskelukiireet ja ympäröivä maailma täynnä houkutuksia. Aivan kuten sinulla!

Tanja & Nora ovat onnistuneet laihduttamaan huomattavan paljon, mutta ennen kaikkea he ovat välttäneet lihomisen takaisin entisiin mittoihin. Molemmat ovat myös osallistuneet alusta alkaen tämän valmennuksen suunnitteluun. Apunaan heillä on ollut muutama ravitsemuksen ja liikunnan asiantuntija. Ensimmäinen asia, jonka haluaisimme sinun omaksuvan, on:

Unohda stressi siitä, että laihduttaminen olisi vaikeaa. Sinäkin kykenet onnistumaan, sinussa on kaikki tarvittavat voimavarat. Siis – laita silmät kiinni, hengitä syvään, oikein syvään, puhalla ulos ja sano:

“MINÄ ONNISTUN TÄSSÄ!”

Kolme osallistumisvaihtoehtoa:

1. Ravintovalmennus ryhmässä + itsenäisesti valittu liikunta

Osallistu ryhmän yhteisiin ravintovalmennuksiin (2 kpl). Liiku kotona tai vaikkapa hiihtoladulla. Lisäksi saat osallistumisoikeuden mahdollisesti markkinoiden parhaaseen verkkovalmennukseen. 

99 EUR

2. Ravintovalmennus ryhmässä + ohjattu pienryhmäharjoittelu 1 krt/vk

Osallistu ryhmän yhteisiin ravintovalmennuksiin (2 kpl) ja pienryhmä personal training -tunnille yhden kerran viikossa. Tunteja on siis yhteensä 6 kpl. Lisäksi saat osallistumisoikeuden mahdollisesti markkinoiden parhaaseen verkkovalmennukseen. Bonusetu: 1 kpl ilmainen personal training -tapaaminen (arvo 80 €). Treenit ovat maanantaisin klo 16:30 ja torstaisin klo 18:00.

225 EUR

3. Ravintovalmennus ryhmässä + ohjattu pienryhmäharjoittelu 2 krt/vk

Osallistu ryhmän yhteisiin ravintovalmennuksiin (2 kpl) ja pienryhmä personal training -tunnille kaksi kertaa viikossa. Tunteja on siis yhteensä 12 kpl. Lisäksi saat osallistumisoikeuden mahdollisesti markkinoiden parhaaseen verkkovalmennukseen. Bonusetu: 1 kpl ilmainen personal training -tapaaminen (arvo 80 €). Treenit ovat maanantaisin klo 16:30 ja  torstaisin klo 18:00.

275 EUR

Aloitustapaamisen aikana ei ole treenejä. Osallistumista voi aloitustapaamisen aikana vielä vaihtaa ryhmästä toiseen.

Lisäksi kaiken tämän saat:

 1. Taustatiimin, jolla on vuosikymmenien kokemus ja näyttöä onnistumisista
 2. Henkilökohtaisen tavoitteenasettelun
 3. Henkilökohtaisen tavoitteenasettelun pohjalta lasketun päivittäisen energiankulutuksen
 4. Laihtumista tukevan ateriasuunnitelman (2 000 kcal/pv, yhteinen kaikille)
 5. Keskusteluryhmä ja kysymyksiin vastaaminen suljetussa Facebook -ryhmässä

Tiimi

Tanja

Tanjasta lyhyt hissipuhe tähän. Tanja luo.

Nora

Norasta lyhyt hissipuhe tähän. Nora luo.

Timo

Timosta lyhyt hissipuhe tähän. Timo luo.

Lasse

Runsaan 25 vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta työskentelystä. Ohjannut tuhansia personal training asiakkaita, laihdutusryhmiä ja pienryhmä personal training -tunteja. Opiskellut ravintotieteitä ja liikunnanohjausta.

Jannica

Jannicasta lyhyt hissipuhe tähän. Jannica luo.

Pysyvä laihtuminen - kymmenen kohdan filosofia

Perinteisesti laihdutusprojekti etenee seuraavasti:

 • henkilö ajattelee peilin ääressä “nyt mä teen näille kiloille jotain”
 • iso laihdutustavoite, joka saavuttaa lyhyessä ajassa “laihdutan 15 kg kesään mennessä”
 • syömisen vähentäminen, koska henkilö tiedostaa, että kalorien vähentäminen laihduttaa
 • paremman strategian puutteessa aterioiden väliin jättäminen
 • lisääntynyt nälän tunne
 • ajattelu “multa pitää löytyä tahdonvoimaa viedä tämä läpi”
 • yritetään saavuttaa nopeita tuloksia, koska mm. siinä Suurin Pudottaja TV-ohjelmassakin laihdutettiin 15 kg parissa kuukaudessa
 • liikunnan lisääminen
 • muutaman viikon kuluttua tahdonvoima pettää (alituinen nälkä  ja tulee mässäiltyä oikein kunnolla
 • syntyy ensimmäinen ajatus “ei minusta ole tähän ….. tälläkään kertaa”
 • kuntosalilla treenaaminen alkaa maistua puulta ja treeneistä tulee lintsattua
 • vaaka näyttää vain kilon tai kahden laihtumista
 • motivaatio hiipuu
 • pikku hiljaa työt, opiskelut, lapset, puoliso, kaverit, kodinhoito voittavat
 • yritit nopeasti muuttaa minääsi joksikin, jota et oikeasti ole
 • kuin huomaamatta “ja sitten mä palasin vanhoihin huonoihin tapoihin” 
 • lihominen jatkuu

No, toisin kuin yllä olevassa ehkä annetaan ymmärtää, näin toimien usea laihtuu.  Niistä, jotka laihtuvat, 95% palaa entisiin mittoihinsa. Kumman sinä haluat: nopean laihtumisen ja lihomisen takaisin entsiin mittoihin vai pysyvän laihtumisen? Lue lisää:

Nopean laihdutuksen lopputulos (tutkittua tietoa)

1) USKO ITSEESI, VAHVISTA IDENTITEETTIÄSI

Jos kerran Tanja onnistui, niin kyllä sinäkin onnistut. Jos kerran Nora onnistui, niin sinäkin onnistut. Myöhemmin tässä valmennuksessa käsittelemme sitä, kuinka puhut itsellesi ja vahvistat identiteettiäsi.

2) TAVOITTEET VS. TAVAT

Tiedon puute ei ole suurin ongelmasi. Meitä suomalaisia on valistettu terveellisestä ruokavaliosta väsymykseen asti. Erittäin usein kuultu lause on “kyllä minä tiedän kuinka syödä oikein”. Suurin ongelmasi on se, kuinka siirrät valistuksen arjen toiminnaksi.

Pysyvä muutos saavutetaan ensisijaisesti tapoja muuttamalla. Aloitetaan siis tavoista ja unohdetaan tavoite (laihdutan 15 kg kesään mennessä) hetkeksi. Nora on muuttanut tapojaan. Pysyvästi. Tanja on muuttanut tapojaan. Pysyvästi. Tapojen muuttaminen pysyvästi saattaa olla hyvinkin palkitseva, inspiroiva ja helppo prosessi. Tämän valmennuksen aikana opetamme tieteeseen luottaen, kuinka muuttaa tapoja pysyvästi. Laihtumista tukevia tapoja ovat muun muassa:

 • säännöllinen ateriarytmi
 • hitaasti syöminen
 • soveltuvat annoskoot; syö kunnes olet 80% täynnä
 • runsas vihannesten käyttö
 • jne. jne. jne.

Ensimmäisellä viikolla opettelet, mitä tiede opettaa pysyvistä tapojen muutoksista. Luot selkeän vision ja päätät ensimmäiset tavat, jotka tulet muuttamaan pysyvästi. Kun aikanaan määrittelemme tavoitteen, tee siitä riittävän haasteellinen ja jullkinen.

3) 80%:SESTI RUOKAPÖYDÄSSÄ JA 20%:SESTI KUNTOSALILLA

Tyypillinen personal trainer vie laihduttajan kuntosalille treenaamaan, koska se on sitä mitä hän ensisijaisesti osaa. Totuus kuitenkin on, että mikään määrä liikuntaa ei korvaa huonoa ruokavaliota. Tässä valmennuksessa keskitymme ensisijaisesti ruokavalioon. Kuitenkin – liikunnalla on paljon hyviä terveysvaikutuksia. Jokainen pääsee kokeilemaan pienryhmässä treenaamista. Saatat nauttia!

4) PITKÄJÄSSÄ JUOKSUSSA KALORIEN LASKEMINEN EI OLE TOIMIVA STRATEGIA

Kalorien määrällä on ilman muuta merkitystä siihen, laihdutko vai lihotko. Kuitenkin – ruokien punnitseminen ja kalorien laskeminen on lähes mahdoton projekti ja vähintäänkin turhauttavaa, siksi se toimii vain harvoilla. Tämän takia tässä valmennuksessa laskemme kaloreita vain esimerkin omaisesti muutaman kerran. Tässä valmennuksessa me opetamme sinulle vaihtoehtoisen, paremman strategian.

5) EI OLE OLEMASSA OIKEAA RUOKAVALIOTA?

Eräässä dieettiohjelmassa välipalana oli rahkaa. Koulutustapahtumassa osallistuja kysyi “voinko vaihtaa rahkan maustamattomaan jogurttiin”. Valmentaja vastasi “ei nyt lähdetä soveltamaan” …. 

Oikeaa ruokavaliota ei ole olemassa.

Kunkin yksilölliset tavoitteet, kehonkuva, urheilulliset tai terveydelliset päämäärät on mahdollista saavuttaa hyvin monilla erilaisilla ruokavalioilla. Pohjoisen eskimokansa (inuiitit) elävät hyvin rasvaisella ja proteiinipitoisella ravinnolla. Kalaharin autiomaan !Kung -kansa elää pääasiassa pähkinöillä ja siemenillä. Välimeren ruokavalio taasen koostuu paljolti hedelmistä, vihanneksista, meren elävistä ja runsaan oliiviöljyn käytöstä. Kuitenkin – jokaisessa näistä eletään terveellistä ja pitkäikäistä elämää.  Ihmiskeho ei siis ole 98:lla tai 95:llä tankattava polttomoottori, vaan hieno koneisto, jonka ohjaimissa sinä voit olla. Kehon kyky adabtoitua hyvin moneen ruokavalioon on hämmästyttävä. Tiukat, ruokavalion sisältöä rajoittavat dieetit ovat ensisijaisesti markkinoiden luomaa mielikuvaa siitä, että olisi olemassa sellainen asia kuin “oikea ruokavalio”. Olennaista on ymmärtää, miksi keho ja mieli toimivat niin kuin toimivat ja tuoda tietämys omaan arkeen, omiin päivittäisiin tapoihin ja valintoihin, omaan tarinaan.

6) TAVANOMAINEN RUOKA RIITTÄÄ

Onnistumiseen ei tarvita VLCD tai ENE -valmisteita. Painon pudottaminen ja laihan vartalon ylläpitäminen onnistuu aivan tavallisella ruoalla, sellaisella jota sinäkin syöt joka päivä. Tavanomainen ruoka ei toki tarkoita mitä tahansa ruokaa. 

7) VALMENNUS, EI DIEETTI

Dieetit opettavat ajatusmaailmaan “tällä on alku ja loppu”. Pysyviä tuloksia saat, kun syöt oikein joka päivä. Valmennuksemme opettaa ajattelemaan hyvinvointia pysyvänä elämntapana, ei projektina. Kaikki tarvitsevat valmentajaa, turhaan yrität yksin.

8) REPSAHDUKSET KUULUVAT ELÄMÄÄN

Kukaan ei jaksa noudattaa tiukkaa teriasuunnitelmaa joka päivä. Lomat, juhlapyhät, viikonloput ja niiden aikana tapahtuvat repsahdukset kuuluvat elämään. Selkeytä elämäsi tärkeysjärjestys. Kuinka tärkeää sinulle on hyvä terveys? Jos se on tärkeää, haluat jatkaa ensi viikolla.

9) RAKENNA OMA MENESTYS ONNISTUMISTEN VARAAN

Sinulla on osaamista ja sinulla on vahvuuksia. Jos lyhyen tähtäimen tavoitteesi ovat realistisia (lue: riittävän pieniä), onnistumisen mahdollisuudet ovat hyvät. Onnistumiset elämykset lisäävät positiivisia tunteita, parantavat motivaatiota ja ruokkivat uusia onnistumisia. Kun olet onnistuut yhdessä asiassa, haluat saavuttaa enemmän. 

10) YMPÄRISTÖ & YHTEISÖLLISYYS

Usea elämänmuutos kariutuu siihen, että ympäröimme itsemme ihmisillä ja asioilla, jotka saavat meidät palaamaan vanhoihin huonoihin tapoihin. Tanja vaihtoi kuntosalijäsenyyden eräältä kuntosalilta FITMILL Studiolle ja heti alkoi tuloksia tulemaan, vaikka enimmäinen ajatus oli “en ikinä tartu tuohon painonnostotankoon”.

EI OLE MERKITYSTÄ KUINKA NOPEASTI KULJET, KUNHAN ETENET

“Jokainen tuhannen kilometrin matka on alkanut yhdestä askeleesta”. Aloita tänään, vain toiminta johtaa tuloksiin. Kysy Tanjalta, montako kertaa häneltä jäi ensimmäisen vuoden aikana treenit väliin. Entä toisen? Kolmannen?

ravintovalmennus netissä

Aloitetaanpa. 

KYSY LISÄTIETOJA!