PELKKÄ LIIKUNTA HARVOIN RIITTÄÄ

Useimmat meistä tavoittelevat kokonaisvaltaista hyvinvointia; terveyden kohenemista, laihtumista, parasta versiota omasta itsestä. Liikunta on tärkeä elementti, mutta ylivoimaisia tuloksia saadaan ravitsemusta ja liikuntaa yhdistämällä. Me opastamme kuinka se tehdään.

FITMILL

KÄTEVÄSTI VERKOSSA

Opiskele silloin kun sinulle sopii, missä tahansa ja aikataulussa, joka sopii sinun kiireiseen elämään. Materiaalit ovat luettavissa / katsottavissa niin usein kuin haluat.  

VÄHEMMÄN STRESSIÄ

Monimutkaisten ja rajoittavien ruokavalio-ohjelmien sijaan varaudu siihen, että  sinulla on yksi asia vähemmän, jota stressata. Me hikoilemme yksityiskohdat, jotta sinä voit hengittää vapaasti ja keskittyä seuraavaan askeleeseen edessäsi.

HYVÄSTIT DIEETEILLE

Valmennamme sinut jaksamaan paremmin työssä & arjessa, laihtumaan, kohentamaan terveyttä ja lisäämään hyvinvointia, loppuelämäsi ajaksi. Dieetit kestävät muutamasta viikosta joihinkin kuukausiin. Dieetit perustuvat rajoittaviin sääntöihin, tahdonvoimaan ja ne monasti auttavat laihduttamaan nopeasti. Hyvin vähän mainittu tosiasia on, että yli 95% palaa entisiin mittoihin. Toistuvat dieetit vähentävät lihasmassaa ja johtavat pysyvään painon kasvuun.  Valmennuksemme auttaa sinua ottamaan askelia kohti pysyviä tapojen muutoksia ja nauttimaan niistä.

FITMILL

HELPOT OHJEET

Muokkaamme epäselviltä ja monimutkaisilta tuntuvat ravinto-ohjeet helpoiksi neuvoiksi, joita sinun on yksinkertaista noudattaa.

PIENIÄ ASKELIA

Opetamme kuinka muuttaa hyvinvoinnin kannalta huonoja tapoja paremmiksi. Aloitat uusia tapoja, otat pieniä askelia, jotka ajan kanssa saavat kehonkoostumuksessa aikaiseksi huikeita muutoksia. 

ASIAKASLÄHTÖISESTI

Jokainen on yksilö omanlaisina mieltymyksineen, kertoo omaa tarinaansa. Valmennuksemme ei sisällä rajoittavia ruokavaliomalleja “syö juuri tätä, älä syö tuota”. Me ymmärrämme sinut yksilönä.

AMMATTILAISTEN KANSSA

Tiimimme on menestyksekkäästi valmentanut vuosikymmenien ajan hyvinvointia tavoittelevia asiakkaita ja auttanut saavuttamaan huikeita tuloksia.

Tutustu tiimiin tästä

KYSY LISÄTIETOJA!