PIENRYHMÄOHJAUS + RAVINTOVALMENNUS VERKOSSA = LOISTAVAT TULOKSET!

Amerikkalaistutkimuksen mukaan suurin osa laihduttajista toivoi, että joku kertoisi heille kuinka syödä ja treenata niin, että kilot karisevat ja pysyvät poissa.

Yhdessä onnistujien kanssa kokosimme tämän valmennuksen. Osallistu omalla paikkakunnallasi ohjattuun liikuntaan ja ravintovalmennukseen verkossa!

Tiimimme mielestä hyvä olo, tyytyväisyys omaan vartaloon ja pysyvä laihtuminen kuuluvat kaikille. Joko olisi sinun vuorosi?

PIENRYHMÄ PERSONAL TRAINING + RAVINTOVALMENNUS VERKOSSA = LOISTAVAT TULOKSET!

Vaikka liikut paljon, käytät liikuntaan noin 5 h/vk. Viikkoon jää silti 163 h. Se, mitä syöt noiden tuntien aikana, määrittää ensisijaisesti laihdutko vai lihotko. Siksi laihduttajan on ensiarvoisen tärkeää syödä oikein.
 
Kun treenaat ohjatusti pienryhmässä ja samanaikaisesti osallistut raintovalmennukseen verkossa, sinunkin on mahdollista onnistua!
 

ONKO TÄMÄ DIEETTI?

Ei, sillä dieetit harvoin johtavat pysyvään tulokseen.
 
Emme edellytä sinun noudattavan rajoittavia dieettejä etkä tarvitse loputtomasti tahdonvoimaa.  Voit heittää hyvästit rajoittaville ruokavalioille ja kitudieeteille.
 

PIDÄ KILOT KURISSA

Oletko sinäkin kyllästynyt jatkuvaan jojoiluun? Valmennuksemme tähtää siihen, että saavutat pysyviä tuloksia.

FITMILL-KONSEPTI

Joka tuutista tajuntaasi tunkee sisällöltään sekalaista valistusta & ohjetta. Et oikein tiedä ketä uskoa ja mitä ohjetta noudattaa. Ole huoletta! Vuosikymmenien valmennuskokemuksella me olemme pureksineet asiat selkeäksi kymmeneen askeleen valmennuspoluksi.

ONNISTUJILTA ONNISTUJILLE

Tiimimme on vuosikymmenien aikana auttanut tekemään huikeita elämänmuutoksia. Tämä valmennus on suunniteltu yhdessä onnistujien kanssa.

MM. KAIKEN TÄMÄN SAAT:

  • Kuntosaliohjelmat (3-osainen)                         arvo 198 €
  • Pienryhmä personal training -ohjaus (8 krt)   arvo 240 €
  • Ravintovalmennus verkossa                             arvo 99 €

YHDEKSÄN HYVÄÄ SYYTÄ OSALLISTUA:

Emme edellytä sinulta täydellistä ruokavalioremonttia emmekä tuntikaupalla rankkaa liikuntaa, päinvastoin. Tulet huomaamaan, että vähemmän voikin olla enemmän. Onnistuminen saattaa olla hyvinkin helppo ja motivoiva prosessi.

Pysyvä laihtuminen on erittäin harvoin seurausta uudenlaisesta dieetistä tai maailman parhaasta treeniohjelmasta. Onnistujat ovat muuttaneet pysyvästi tapojaan, toisinsanoen: ovat ensin muuttaneet tapansa – sitten tavat ovat muuttaneet heidät. Valmentajasi opastaa helpon tavan muuttaa pysyvästi omia tapoja.

Useat heistä, jotka ovat epäonnistuneet, ovat keskittyneet tavoitteeseen esim: laihdutan 10 kg kesään mennessä. Kun on koittanut ensimmäiset hetket, jolloin tavoite on tuntunut karkaavan käsistä, on motivaatio hiipunut ja koittanut paluu takaisin vanhoihin tapoihin. Avullamme ymmmärrät, kuinka oikeisiin asioihin keskittymällä motivaatio lisääntyy viikko viikolta.

Saatat ajatella, että kalorien vähentäminen tarkoittaa nälkää ja nälän tunteen sietämistä. Sen ei tarvitse olla niin! Kun valitset ruoka-aineet oikein, pysyt kylläisenä, vaikka vähennät kalorien saantia.

Et tarvitse pussikeittoja, -jauheita tai kalliita laihdutusvalmisteita onnistuaksesi. Viisas valitsee aitoa ruokaa, saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, voi hyvin, elää terveenä ja laihtuu.

Länsimaisen ruokavalion yksi suurimmista ongelmista on kulutukseen nähden liiallinen hiilihydraattien saanti. Toisaalta – hiilihydraatit ovat olennainen osa ruokavaliota, laihduttajallekin. Valmennuksemme opastaa, kuinka valita hiilihydraatit oikein.

Tiimimme on, vuosikymmenien saatossa, tuhansien valmennustapaamisten antamalla kokemuksella, havahtunut että tietyt asiat yhdistävät onnistujia. Paljastamme sinullekin, mitä ne ovat.

Usein käy niin, että pienryhmään muodostuu inspiroiva ja motivoiva ilmapiiri, jossa yhden onnistuminen lisää halua saavuttaa omat tavoitteet.

Valmentajat ottavat ryhmiin henkilöitä, jotka ovat samanlaisista lähtökohdista ja samanlaisilla tavoitteilla.

KYSY LISÄTIETOJA!