FITMILL-MANIFESTI: NÄIN HUOLET MUUTTUVAT HYVINVOINNIN VOITOIKSI!

Uuden vuoden alkaessa monet meistä päättävät pudottaa kuluneen vuoden (kuluneiden vuosien) aikana kertyneet ylimääräiset kilot.

Kuntosali muuttuu mielessäsi toiseksi kodiksi. Huoli lisääntyneestä painosta on tarkoitus muuttaa henkilökohtaiseksi kasvuksi.

Joillekin, joskus, ehkä sinullekin, on saattanut käydä niin, että kaikki ei olekaan sujunut kuin Strömsössä. Tuhansia ja taas tuhansia kohtalotovereitasi auttaneena haluan antaa sinullekin vinkin, joka auttaa hoikistumaan.

Pysyvästi.

MENEEKÖ HUOLIPUHE ÖVERIKSI?

Huolipuhe
FITMILL
Huolipuhe

ENTÄ, JOS HYVÄKSYT HUOLENAIHEET?

pienet muutokset – SUURET TULOKSET

EDISTYMINEN, EI TAVOITTEET

Resulta

“Tavoitteet antavat elämällesi suunnan – tavat päättävät siitä”.


– James Parnell –

OTA YHTEISÖN TUKI VASTAAN

FITMILL

PONNAHDUSLAUTASI MENESTYKSEEN?

NYTKU!

Tässä ajatus mietittäväksesi: kukaan ei tuo terveellistä ruokaa jääkaappiisi, ei nosta sinua sohvalta – sinulla on vain itsesi. Hyvä uutinen on, että olet kaikki mitä tarvitset. Sinusta kyllä löytyy kaikki tarvittavat voimavarat. Kykenet askel askeleelta etenemään kohti täyttä elämää, sellaista josta olet ylpeä. Kehittymiseen uskovana arjen sankarina luotat, että huomenna asiat ovat hieman paremmin kuin tänään. Alaston totuus on, että sinä pystyt.

RESULTA

Nytku heität huolipuheen roskiin, suljet silmät ja visioit sitä positiivista tunnetta, joka syntyy pienistäkin edistysaskeleista, niin mistä aloitat?

Kokenut valmentaja saattaa hyvinkin moninkertaistaa mahdollisuutesi onnistua.

RESULTA-verkkovalmennuksessa autamme tekemään pysyvän muutoksen. Sellaisen, joka auttaa hoikistumaan, kohentamaan terveyttä ja löytämään parhaan version itsestäsi.

Alla olevassa on tietoa seuraavaksi alkavasta FITMILL-valmennuksesta.

Seuraava FITMILL verkkovalmennus:

KOLESTEROLIKOULU

Aloitus: 3.4.2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
KYSY LISÄTIETOJA!