FITtastic

pienryhmä personal training

FITtastic pienryhmä personal training on 4-9 hengen ryhmissä tapahtuvaa harjoittelua, joka tähtää rasvanpolton kannalta tärkeän lihasmassan säilymiseen, pysyvään laihtumiseen ja tehostuneeseen aineenvaihduntaan. Tältä sivulta löydät treeniohjelmat ja lisätietoa palvelustamme.

TREENIOHJELMAT

Alla olevassa on kulloinkin voimassa oleva treeniohjelma sekä edellisen 3 kk aikana käytössä ollut ohjelma. Voit ladata sen omalle koneellesi klikkaamalla hiiren oikealla näppäimellä. Valitse avautuvasta alasvetotaulukosta “Tallenna kuva nimellä ….” tai jos sinulla on englanninkielinen käyttöjärjestelmä “Save image as ….”. Voit ottaa treeniohjelman mukaan tunnille ja merkitä käyttämäsi toistot ja painot.

Tunneille osallistuminen ei edellytä ohjelman mukana kuljettamista. Voit toki tulla tunnille ilmankin. Kuitenkin – kun merkitset ylös liikesarjojen toistot ja painot, helpottuu oman edistymisen seuraaminen.

TAMMI-MAALISKUU 2019

FITtastic Kuntosaliohjelma-20201

LOKA-JOULUKUU 2019

FITtastic Kuntosaliohjelma

MIKSI FITtastic?

Hinta:
 
Henkilökohtainen personal training maksaa keskimäärin 80-110 €/krt. Sillä saat treeniohjelman +  henkilökohtaisen ohjauksen. Jos treenaat 1 krt/vk henkilökohtaisessa personal training valmennuksessa, on kuukausikustannus noin 300-400 euroa kuukaudessa. FITtastic -pienryhmään osallistumisen kustannus on vain murto-osa tästä. Siti saat säännöllisesti vaihtuvat, monipuoliset treeniohjelmat sekä lähes henkilökohtaisen ohjauksen.
 
Pienryhmässä harjoittelu on motivoivaa:
 
Parhaimmillaan pienryhmään muodostuu kannustava ilmapiiri, jossa yhden onnistuminen lisää motivaatiota saavuttaa omat tavoitteet.
 
FITMILL verkkovalmennus + personal training = loistavat tulokset!
 
Mikäli tavoitteena on laihtuminen, tulokset saavutetaan ennen kaikkea ruokapöydässä. Mikään määrä treenejä ei korvaa huonoa ravitsemusta. Halutessaan kaikki FITtastic -ryhmissä treenaavat voivat osallistua verkossa tapahtuvaan ravintovalmennukseen. Lisätietoja klikkaamalla alla olevaa linkkiä:
 
 

KEHITTYMISEN SEURANTA

Kehittymisen seuranta:

Yksinään harjoitellessa tulee helposti harjoiteltua tehottomasti. FITtastic pienryhmässä valmentaja huolehtii (halutessasi), että edistyt kaiken aikaa.
 

Uudet treeniohjelmat 3 kk välein:

Kaikki FITtastic pienryhmävalmennukseen osallistuvat saavat uuden kuntosaliohjelman 3 kk välein. Kukin ohjelma koostuu kolmesta erilaisesta treenistä => et pääse kyllästymään ja harjoittelu on monipuolista.
KYSY LISÄTIETOJA!