ARVOISA HYVINVOINTIALALLA TYÖSKENTELEVÄ,

TUNNET ILMIÖN:

Tammi- ja syyskuussa kuntosalit ja muut liikuntapaikat täyttyvät asiakkaista. Luontaistuotekaupoissa laihdutusvalmisteiden myynnissä on piikki ylöspäin ja erilaisia verkkovalmennuksia myydään miljoonilla. Kuluttajilla on tavoite. Naisilla se on yhä edelleen useimmiten “haluan laihtua”. On toki niitä, jotka haluavat kohentaa terveyttään ja parantaa työssä & arjessa jaksamista. Joka tapauksessa – elämänmuutosprojektin aloittaneita on paljon! 

VERKKOVALMENNUKSET OVAT MERKITTÄVÄÄ LIIKETOIMINTAA

Yhä useampi kuluttajista osallistuu maksullisiin verkkovalmennuksiin siinä toivossa, että saa itselleen tarpeellista tietoa tavoitteidensa tueksi. Verkkovalmennuksissa liikkuu merkittäviä summia ja kyseessä on kasvuala. Vuosi vuodelta verkkovalmennuksista on tullut entistä suositumpia.

RAVINTOVALMENNUS + LIIKUNTA

Kuluttajien tavoitteena on laittaa ravintoasiat kuntoon + lisätä liikuntaa.

Liikunnan ammattilaiset osaavat liikuttaa, mutta ravintovalmennus on usealle akilleen kantapää. Mitä jos asiakkaasi saisivat sinulta sekä liikunnanohjauksen & ammattitaitoisen ravintovalmennuksen?

ANSAITSE PROVISIOITA MYYMÄLLÄ VERKKOVALMENNUKSIA

Rakas kollega,

minulla on sinulle ehdotus: suosittele FITMILL -verkkovalmennuksia. Asiakkaasi saavuttavat omia tavoitteitaan, pysyvät motivoituneina ja sinä ansaitset provision. 

Kaiken lisäksi: tuotamme tarvitsemasi markkinointimateriaalin veloituksetta! Halutessasi saat mainosaineistoihin omat yhteystietosi. Toisinsanoen – sinulla ei sitoudu rahaa eikä vaivaa, pääset hankkimaan lisätuloa välittömästi. Saat provision jokaisessa valmennuksesta, joka ostetaan sinun suosituksesta.

Olen kasvattanut omien personal training -asiakkuuksien määrää merkittävästi sen jälkeen, kun ryhdyin tarjoamaan verkkovalmennuksia myös.

FITMILL
Lasse Venho, Personal training, ravintovalmennus netissä, verkkovalmennus

MITÄ JOS:

  • asiakkaasi onnistuvat hyvinvointitavoitteissaan entistä premmin?
  • he ovat aikaisempaa motivoituneempia?
  • asiakassuhteesi kestävät entistä pidempään?
  • sinä ansaitset enemmän?
  • saat kilpailuedun alueellasi toimiviin kilpailijoihin verrattuna?

KEINOJA KASVATTAA MYYNTIÄ:

  1. Postaa FITMILL ravintovalmennusten mainos sosiaalisessa mediassa (myyt verkkovalmennuksia henkilöille, jotka eivät muutoin tulisi asioimaan yrityksessäsi)
  2. Myy verkkovalmennuksia omille asiakkaillesi (he saavat parempia tuloksia ja pysyvät asiakkaina pidempään)
  3. Liitä valmennukset osaksi palveluitasi (toteuta esim. 6 vk laihdutusryhmä, personal trainer huolehtii liikunnan ohjauksesta, osallistujat saavat oikeuden käyttää FITMILL ravintovalmennuksia)
  4. Lisää verkkovalmennukset verkkokauppaasi, saat säännöllistä lisätuloa

LISÄTIEDOT JA KYSYMYKSET:

Lasse Venho

(040) 414 2610

lasse@fitmill.eu

Fitmill Oy

KYSY LISÄTIETOJA!