KOLESTEROLIN ALENTAMINEN RUOKAVALIOLLA ONNISTUU HELPOSTI!

Moni meistä on kuullut verikokeen jälkeen terveydenhoitajan sanat ”sinulla on kolesteroli korkealla, varaan ajan lääkärin vastaanotolle”.

Sydän- ja verisuonitauteja ei varmastikaan kukaan halua omalle kohdalleen.

Ruokavalion avulla on mahdollista laskea omia kolesteroliarvoja huomattavan paljon, nopeastikin.

verkkovalmennus

VERKKOVALMENNUS

Tämän verkkovalmennuksen tinkimätön tavoite on olla kiistatta paras tietolähde siinä, kuinka ruokavalion avulla hallita kolesteroliarvoja sekä pienentää sairastumisriskiä.

Keskitymme tutkitusti tehokkaimpiin keinoihin. Pienet muutokset ruokavaliossa saattavatkin johtaa suuriin tuloksiin.

JOHDANTO

Kun kuulit kolesterolisi olevan korkealla, mieli saattoi täyttyä epätietoisuudesta:

  • Apua, lääkärin vastaanotolle!
  • Minähän tunnen olevani ihan kunnossa?!
  • Onko minulla nyt kohonnut riski saada sydäninfarkti?
  • Miksi? Mitä asialle voi tehdä?
  • Määrätäänkö minulle lääkitys? Ovatko lääkkeet kalliita?
  • Onko lääkkeillä haittavaikutuksia?
  • Voinko parantaa kolesteroliarvoja ravitsemuksen avulla? Muilla elämäntavoilla?

Oletko sinä huolissasi kolesteroliarvoistasi? Mitä tunteita koit, kun kuulit tuloksista? Minkälaisia kysymyksiä sinulle heräsi?

Tämän e-kirjan ja verkkovalmennuksen tavoitteena on antaa vastauksia, auttaa ymmärtämään kolesteroliarvojasi ja niiden vaikutusta terveyteesi. Ensijainen tahtotilani on auttaa sinua kohentamaan pysyvästi veriarvojasi ravitsemuksen avulla. Kirjoittajalla on ravintovalmentajan koulutus, joten lääkinnällisiä neuvoja tai ohjeita sisällössä ei ole.

Henkilökohtainen kasvutarina(si)

Vuoden 2018 syksyllä olin perin väsynyt ja koin kulkevani kuin sumussa. Taustalla yrittäjyys ja työperäinen stressi. Kävin terveystarkastuksessa, joiden tulokset olivatkin sitten isku vasten kasvoja. Kolesteroliarvot huitelivat taivaissa ja verensokerit olivat koholla, joten minulla todettiin kakkostyypin diabetes. Harrastin säännöllisesti liikuntaa, mutta ”hoidin” stressiä (lohtu)ruoalla. Liikunta oli toki ylläpitänyt terveyttäni, mutta ruokavalion puutteet lähestulkoon mitätöivät liikunnan vaikutukset. Aloitin ruokavalioremontin.

FITMILL ravintovalmennukset

Rakastan hyvää ruokaa siinä määrin, että mitään kitudieettejä en ollut valmis aloittamaan. Ruokavalion muutos oli saavutettava menettämättä ruoan tuottamaa nautintoa. Päätin myös, että muutoksien päivittäisen noudattamisen tulisi olla helppoa, jolloin uusista tottumuksista olisi mahdollista tulla pysyviä. Tämä e-kirja (verkkovalmennus) on syntynyt tuon muutosmatkan tuloksena. Olen onnistunut kohentamaan terveyttäni. En kuitenkaan halua tyrkyttää sinulle suoraviivaisia ohjeita. Jaan oppimiani asioita ja autan ymmärtämään, kuinka toteuttaa henkilökohtainen, terveyden kohenemiseen johtava, oma kasvutarinasi.

Kenelle tämä verkkovalmennus on tarkoitettu?

Tämä verkkovalmennus soveltuu kaikille, keiden tahtotilana on kohentaa omaa sydänterveyttä ruokavalion avulla.

Uskoakseni moni reagoi vasta sitten, kun esim. verikokeiden tulokset ovat lisänneet huolestuneisuutta. Aina ei kannata odottaa siihen asti, sillä verisuonten kalkkeutuminen on prosessi, joka kestää vuosikausia. Viisautta onkin huolehtia sydänterveydestä koko aikuisikänsä. Siksi tämä verkkovalmennus soveltuu ennen kaikkea kaikille, ketkä haluvat varmistaa pysyvänsä terveenä kaiken ikää.

Kuinka osallistua tähän verkkovalmennukseen?

Olemme sitä, mitä toistuvasti teemme.

Olen työskennellyt runsaan 25 vuotta liikunnan ja hyvinvoinnin parissa. Kuluneiden vuosien aikana olen henkilökohtaisesti tavannut tuhansia ja tuhansia ihmisiä, ketkä innostuvat huolehtimaan terveydestään sysäyksittäin; tammikuussa ostetaan kuntosalijäsenyys ja maaliskuussa aloitetaan dieetti, joka tähtää kesäkuntoon. Syksyllä onkin sitten vuorossa kesäkilojen pudotus. Haluaisitko tietää, mikä on tärkein yhteinen tekijä heillä, ketkä tuntuvat olevan kesäkunnossa kuukaudesta toiseen? Vastaus: heille terveyttä ylläpitävät ruokailutottumukset ja liikunta ovat tapoja. Jos tavoitteenasi on onnistunut muutos parempaan, suosittelen nykyään jokaiselle aloittamaan siitä, että ymmärtää kuinka tavat muodostuvat. Kuinka tieteeseen luottaen luodaan uusia, hyviä tapoja sekä kuinka päästään irti huonoista.

Jos yhtenä hetkenä innostut vähähiilihydraattisesta, toisena HIIT-treeneistä tai hetkellisesti lisäät kasvisten syöntiä, mutta pian palaat entisiin (huonoihin) tapoihin, ei terveytesi kohene eivätkä kolesteroliarvot parane. Mitä positiivisia ajatuksia sinussa herättää tulevaisuus, jossa olet pysyvästi saavuttanut useita terveyttä, hyvinvointia ja kolesterolilukemia kohentavia tavoitteitasi?

Suurimman hyödyn tästä valmennuksesta saat, kun luet yhden LESSON kerrallaan, esim. 1 vk aikana. Sitten keskityt siihen, kuinka esitetyistä suosituksista muodostuu tapoja, sellaisia tapoja, joita noudatat vaikka loppuelämäsi ajan.

Lisätiedot

Klikkaamalla (33) yläviitteitä, sinut ohjataan lähdemateriaalin (mikäli sinulla on nettiyhteys päällä). Lähdemateriaaleihin tutustumalla voit perehtyä tarkemmin tutkimuksiin tms. lähteisiin.

Seuraava FITMILL verkkovalmennus:

KOLESTEROLIKOULU

Aloitus: 3.4.2023

KYSY LISÄTIETOJA!