KOLMAS VUOSI JA YHÄ VAAN KEHITYSTÄ!

Tanja treenaa kolmatta vuotta tavoitteellisesti. Yhä edelleen hänen tuloksensa paranevat viikottain. Rasvan määrä vähenee, lihasta tulee tilalle ja useissa liikkeissä ennätykset paukkuvat. Lue alla olevasta miten tuo on mahdollista.

KULMASOUDUN SARJAPAINOT 30 KG

Viime viikon pienryhmätreeneissä Tanja teki kulmasoutua seisten. Ensimmäistä kertaa hän käytti sarjapainona 30 kg:a. Vielä viime vuonna Tanja käytti kulmasoudussa sarjapainona pelkkää 15 kg tankoa. Melkoinen kehitys lyhyessä ajassa!

KESÄTAUKO JA TULOSTEN LASKU

Tanjan kesä 2018 kului Suomen aurinkoisissa keleissä paistatellen ja hyvästä ruoasta nauttien. Syksyn ensimmäinen kehonkoostumusmittaus osoitti, että takapakkia oli tullut. Ei mitään radikaalia, mutta vähän kiloja & rasvaa oli kertynyt.

TAUON JÄLKEEN TULOKSET UUDELLEEN KASVUUN

Ansaitun kesätauon jälkeen tulokset ovat taas parantuneet – niin salilla kuin kehonkoostumusmittauksissa. Edellisessä mittauksessa KAIKKI arvot menivät oikeaan suuntaan. Mutta antaa Tanjan itsensä kertoa: “ensi kesään mennessä uskon laittavani kehonkoostumusmittauksessa kaikki aiemmat onnistumiset uusiksi. Kolmas treenivuosi on meneillään ja salilla tulokset paranevat viikottain. Ruokavalioon on tehty vain pieniä muutoksia, joiden ensisijaisena tarkoituksena on saada enemmän kaloreita ja niin, että kalorit tulevat terveellisistä rasvoista ja hyvistä proteiineista. Yhä edelleen treenaan kaksi kertaa viikossa, toisella kertaa pienryhmässä ja toisella salilla (yhdessä personal trainer kanssa). Tällä hetkellä tavoitteenani on voiman lisääminen. Jouluna pidän taas vähän taukoa ja keväällä jatkan, ehkäpä silloin pyrin ensisijaisesti kasvattamaan lihasmassaa”.

OHJATUT TREENIT + RAVINTOVALMENNUS = LOISTAVAT TULOKSET!

Vaikka Tanja treenaa jo kolmatta vuotta, kehitys jatkuu yhä edelleen. Varsinkin voima kehittyy nopeasti ja se näkyy harjoittelupainojen kasvuna. Kehonkoostumuksen kehittyminen toivottuun suuntaan (rasva palaa, lihasta tulee tilalle) on automaattinen seuraus siitä, että harjoittelupainot kasvavat. Hyvinvointitavoitteiden saavuttaminen on loppujen lopuksi perin yksinkertaista ja helppoa. Ravitsemuksessakin riittää, kun tähtää parempaan, ei täydellisyyteen. Ja juuri sitä FITMILL ravintovalmennus on.

KYSY LISÄTIETOJA!