VAHVEMMAT JALAT,

PIENEMPI RASVAPROSENTTI –

TYYTYVÄISEMPI SINÄ!

Hei siellä!

Juuri sinä, kenen haavena on astetta aktiivisempi elämä ja näyttävämpi rantakunto.

Tiedätkö, useat ihmiset aliarvioivat jalkaharjoittelun tärkeyden kuntoilurutiineissaan. Vahvat jalat eivät ole vain estetiikkaa – ne ovat tärkeitä terveelle ja aktiiviselle elämälle. Jalkasi ovat perustasi. Ne tukevat jokaista päivääsi kävelystä tavaroiden nostamiseen ja lastenlapsien kanssa leikkimiseen.

Jopa aivoterveytesi kohenee kun palkitset itseäsi jalkatreeneillä.

Jalkojen lihakset ovat kehommme suurin lihasryhmä. Kun saat kehitettyä jalkojen voimaa, se ei merkitse ainoastaan seksikkäämpää rantakuntoa, vaan suurempaa rasvanpolttoa jopa nukkuessasi. Kyllä! Oikein tehdyt jalkatreenit polttavat kiitettävän määrän kaloreita ja kaiken lisäksi lisäävät kalorien kulutusta jopa nukkuessasi. Lue lisää:

Vahvemmat jalat takaavat enemmän poltettuja kaloreita, jopa nukkuessa.

RESULTA

PARAS INVESTOINTI IKINÄ?

Sijoitus jalkavoimia kehittäviin rutiineihin voi olla paras investointi, jonka olet koskaan tehnyt hoikistuaksesi ja vahvistuaksesi.

Tehtäisiinkö siis jaloistasi vahvat ja kauniit? Haluaisitko ottaa askeleen kohti terveellisempää ja aktiivisempaa sinua?

KAIZEN-TAIKAA: pienet muutokset – SUURET TULOKSET

Verkkovalmennus

Ymmärrän, että oletat tuloksien saamisen edellyttävän tunnin treenejä ja itsekuria. Totuus – jonka opin vasta 25 vuotta alalla työskenneltyäni – on, että merkittäviä tuloksia voit saavuttaa vain niinkin vähällä, kuin muutamien minuuttien säännöllisillä treeneillä.

Nii-in, vain muutamien minuuttien.

Sinähän peset hampaat päivittäin, eikö? Oletko ajatellut, kuinka paljon tuo muutaman minuutin rutiini kohentaa hammasterveyttäsi?

KUN SINÄ MUUTAT RUTIINISI, RUTIINISI MUUTTAVAT SINUT

Tiedän, että elämä 2000-luvulla voi olla erittäin, erittäin haastavaa. Ihmissuhdeongelmat, lasten harrastukset, työ, opiskelut jne. vievät sinustakin ”mehut”. Treenien väliin jättäminen on enemmän, kuin houkuttelevaa. Etkä ole yksin, kotalotovereitasi on paljon.

Jos koet, että sinulla on vaikeuksia treenata säännöllisesti, niin haluaisitko että pidämme yhdessä aivoriihen? Saat käyttöösi vuosikymmenien kokemukseni siitä, kuinka lisätä liikunnan iloa. Yrittäisimmekö yhdessä löytää ratkaisut, jotka soveltuvat sinun yksilölliseen, vähintäänkin haastavaan arkeen?

KYYKKYTESTI

Tämänkertainen, 3 kk harjoitusjakso keskittyy jalkavoimien lisäämiseen ja alkaa kyykkytestillä.

Suoritustekniikka:

 • Lämmittele hyvin, käy vaikkapa 5 minuutin reippaalla kävelyllä.
 • Ota tuoli, jolle istuessasi reidet ovat vaakatasossa eli saman suuntaiset lattian kanssa.
 • Istu tuolille niin, jalkasi ovat noin hartioiden leveydellä, jalkaterät osoittavat suoraan eteenpäin ja pyllysi juuri ja juuri koskettaa tuolin pintaa.
 • Nouse välittömästi seisomaan.
 • Olet tehnyt yhden toiston.
 • Toista tätä liikettä ripeästi, mutta ei hosuen ja ilman pysähdyksiä.
 • Voit ottaa kädet mukaan, viedä ne eteen jokaisen toiston aikana. Voit myös pitää kädet ristissä rinnalla.

Tee harjoituksena muutama toisto ennen kuin aloitat testin.

Testissä ei ole aikarajaa. Testin aikana tee niin monta toistoa kuin jaksat. Testi loppuu, kun sinun tarvitsee ala-asentoon mennessäsi ottaa tukea tuolista, pysäytät liikkeen levätäksesi tai horjahtelet toistoja tehdessäsi.

Laske tekemäsi toistot ja katso viitteellinen tuloksesi alla olevasta taulukosta. Kolmen kuukauden kuluttua testaat, kuinka monta toistoa enemmän kykenet tekemään. Muista mikä oli käyttämäsi tuoli. Käytä samaa tuolia 3 kk treenijakson lopussa.

Huom! Jos tämä testi tuntui liian helpolta, ota matalampi tuoli. Voit myös tehdä yhdessä valmentajasi kanssa 1RM testin jalkaprässissä tai -kyykyssä.

LÄHTÖTASOSI

Alla olevasta taulukosta voit katsoa, miltä tuloksesi näyttää.

Kyykkytesti-Kyykkytesti

Huom! Olennaista ei ole tuloksesi vertaaminen muihin. Olennaista on tuloksesi kehittyminen. Sitä kannattaa seurata.

MATKA, JOKA ON KOKONAAN OMASI

Seuraavan 3 kk aikana tulet saamaan kolme erilaista harjoitusohjelmaa viikossa.

Tässä on paljastus: useat ihmiset aliarvioivat rutiinien tärkeyden. Se, että tunnistaa oman, yksilöllisen elämän haasteeet ja luo terveyttä edistävät rutiinit, jotka toimivat ainutlaatuisesti sinulle, on game-changer.

Vaikka tiedät joidenkin henkilöiden treenaavan kolmesti viikossa, mutta omiin aikatauluihisi sopii vain kymmenen minuuttia viikossa, älä välitä muista! Myös se yksi viikottainen treeni, joka kestää kymmenen minuuttia on loistava asia, varsinkin jos sinulla ei ole aiemmin ollut vastaavaa rutiinia.

Haluaisitko kokeilla?

LÄHETÄ TULOKSESI VALMENTAJALLE*

Kirjoita alla oleviin kenttiin etunimesi, s-postisi ja tuloksesi. Lopuksi klikkaa “Lähetä”.

  * Emme tallenna terveystietojasi tai liikuntasuorituksiasi. Tuloksesi päätyy sähköpostilla valmentajallesi, mutta sitä ei tallenneta mihinkään rekistereihin.

  KYSY LISÄTIETOJA!