FITMILL

Oletko joskus tehnyt uuden vuoden lupauksen? Tavoitteenasi on ollut kuntosalilta hankittu six pack? Olet yrittänyt tehdä elämänmuutoksen? Laihduttaa? Etkä ole onnistunut?

Valitettavan usein elämänmuutokseen tähtäävät päätökset johtavat lipsumisiin ja vanhoihin (huonoihin) tapoihin palaamiseen.

Olen työskennellyt hyvinvointialalla runsaan 25 vuotta. Matkani aikana olen valmentanut (yksilö- ja pienryhmävalmennukset) varmaankin tuhatta asiakasta. Minulla on ollut etuoikeus auttaa useat heistä saavuttamaan huikeita elämänmuutoksia.

Onnistunut laihdutus tai mikä tahansa muutos omassa elämässä lähtee siitä, että ymmärtää, kuinka pysyvä muutos tehdään. Tyypillisesti ajatellaan “asetan tavoitteen ja sitten minulta pitää löytyä tahdonvoimaa”. Tahdonvoimaan perustuvat elämänmuutokset ovat lähes poikkeuksetta tuomittuja epäonnistumaan. Kyllä – luit oikein.

Osallistumalla tähän valmennukseen ymmärrät, kuinka pysyvä muutos tehdään, kuinka sinäkin saavutat tavoitteesi oli se sitten six pack, kesäkuntoon pääseminen tai vaikkapa pysyvä elämänmuutos.

FITMILL ravintovalmennus

MITÄ?

Helppokäyttäinen verkkovalmennus, joka auttaa ymmärtämään, tuhansien asiakkaiden kokemuksella, mitä onnistujat ovat tehneet toisin. Valmennus hyödyntää muun muassa Kaizen-menetelmää ja auttaa  ymmärtämään, miksi palaat takaisin huonoihin tapoihin ja kuinka välttää se tästä eteenpäin.

KENELLE?

Kaikille, joilla on tavoitteita; kiinteytyminen, tuloksien saaminen kuntosalilta, terveyden kohentaminen tekemällä ruokavaliomuutoksia, laihtuminen aloittamalla juoksuharjoittelu jne. jne. Suosittelen, että osallistut ensin tähän valmennukseen ja vasta sitten hankit uuden kuntosaliohjelman ja uuden ateriasuunnitelman.

USKALLA MUUTTAA AJATTELUASI

Jos muutos on tarpeellinen elääksesi parempaa elämää, miksi on niin vaikeaa pysyä esim. uuden vuoden lupauksissa? Voisiko olla, että olet lähestynyt muutosta väärällä tavalla? Jos näin on, niin onko olemassa toisia tapoja, joiden avulla on mahdollista pysyä omissa tavoitteissa pitkäjänteisesti?

Tässä verkkovalmennuksessa jaan kanssasi toisenlaisen strategian. Strategian, jonka ansiosta sinunkin mahdollisuudet pysyä tavoitteissasi moninkertaistuvat. Tämä lähestymistapa perustuu voimakkaaseen tahtotilaani, jonka johdosta olen, kuluneiden 25 vuoden aikana, halunnut auttaa mahdollisimman monen saavuttamaan hyvinvointitavoitteensa.

Vasta luettuani kymmeniä kirjoja aiheesta, tutustuttuani lukuisiin tutkimuksiin sekä käymällä keskusteluja kansainvälisen tiimin kanssa, on vastaus alkanut hahmottumaan. Lopullinen ymmärrys on syntynyt, kun olen syvällisesti haastatellut onnistujia. Kyseessä on strategia, josta on viimeisen vuosikymmenen aikana tullut kansainvälisen personal trainer yhteisön kesken suosituin valmennusmenetelmä. Strategiaa noudattamalla yhä useampi ihminen on saavuttanut pysyviä tuloksia.

ENSIN MUUTAT TAPASI – SITTEN TAPASI MUUTTAVAT SINUT

Oletko joskus miettinyt, miksi eräät, vaikkapa sinä, eivät saavuta uutena vuotena tekemiään lupauksia? Oletko mahdollisesti kadehtinut niitä, joille kaikki tuntuu olevan mahdollista?

Olet mahdollisesti kokeillut vähähiilihydraattista dieettiä, Painonvartijoita, ostanut kuntosalin jäsenyyden, uuden kuntosaliohjelman, lisännyt muuta liikuntaa ja hankkinut kaikki mahdolliset hulavanteet ja laihdutuspillerit. Olet asettanut selkeät tavoitteet ja ollut täynnä intoa. Pian olet palannut entisiin rutiineihin ja liikunnastakin on tullut lipsuttua. Kilot ovat tulleet takaisin ja olet jo menettämässä toivon, että mikään ei toimi, sillä tämähän ei ole ensimmäinen kerta …

Kuulostaako kenties tutulta?

Ilolla olen seurannut, kuinka viimeisten vuosien aikana tietoisuus siitä, että ei ole olemassa maailman parasta dieettiä, ylivoimaista kuntosaliohjelmaa tai treenimetodia, on lisääntynyt. Samaan aikaan on yhä enemmän niitä, jotka ovat onnistuneet tekemään pysyvän elämänmuutoksen.

Tämä valmennus opastaa, kuinka pysyvä elämänmuutos tehdään.

Strategia tiivistyy lauseeseen: ensin muutat tapasi – sitten tapasi muuttavat sinut. Se, kuinka viimeaikaiseen käyttätymistieteeseen luottaen tehdään pysyviä tapojen muutoksia, saattaa olla hyvinkin inspiroiva ja motivaatiota ylläpitävä prosessi.  

PIENIÄ MUUTOKSIA – SUURIA TULOKSIA

Valmennustiimimme vuosikymmenien kokemus ja kansainvälisen, yli 25 000 henkilön valmentayhteisön, havainto on, että miloin terveyttä ylläpitävät tavat onnistutaan arkipäiväistämään, moninkertaistuvat onnistumisen mahdollisuudet. Valmennuksessa opetamme kuinka sinäkin teet terveyttä ylläpitävistä tavoista arkipäivää ja nautit niiden noudattamisesta.   

HELPPOA, MOTIVOIVAA, SELKEÄ VALMENNUSPOLKU

Valmennuksemme avulla muutoksesta tulee helppoa, onnistumisten ansiosta motivaatiosi kasvaa ja selkeä valmennuspolkumme varmistaa, että keskityt olennaisiin asioihin.

ILMOITTAUDU MUKAAN.

Voit aloittaa koska tahansa. Ilmoittauduttuasi saat laskun ja koodin, jolla pääset mukaan.

SISÄLTÖ

Asioita, joita tämä valmennus opettaa:

1. Kuinka muutos tehdään niin, että se on helppo ja muutosprosessi inspiroiva.

2. Kuinka kyetä sitoutumaan pitkäjänteisesti tavoitteisiin?

3. Kuinka päästä uudelleen alkuun, jos olet lipsunut tavoitteistasi?

4. Kuinka ottaa niskaote motivaation puutteesta?

5. Kuinka korvata huono tapa uudella, hyvällä tavalla ja tehdä muutoksesta pysyvä?

6. Kuinka kauan kestää, jotta muutoksesta tulee pysyvä?

7. Kuinka pienen pieniä asioita tekemällä saat suuria muutoksia aikaiseksi?

8. Kuinka löytää kalenterista aikaa uusille hyville tavoille (vaikka päiväsi ovat vähintäänkin kaoottisia)?

TÄMÄ VALMENNUS SOPII SINULLE, JOS:

Sinulla on ollut ruokavalion kohentamiseen ja/tai kuntoiluun liittyviä tavoitteita. Olet aloittanut motivaatiota puhkuen, mutta pian innostus on hiipunut ja tavoitteet ovat jääneet saavuttamatta. Olet tuntenut pettymystä epäonnistumisesta. Tällä kertaa haluat onnistua.

TÄMÄ VALMENNUS EI SOVI SINULLE, JOS:

Sinulla on ollut ruokavalion kohentamiseen ja/tai kuntoiluun liittyviä tavoitteita. Olet aina saavuttanut kaikki tavoitteet etkä ole koskaan kokenut, että laihduttamisessa tai muiden elämänmuutoksien onnistuneessa läpiviemisessä olisi ollut ongelmia. Haluat saavuttaa “kaikki-mulle-heti”.

HINTA & KESTO

Valmennuksen hinta on 69 €. Voit aloittaa koska tahansa. Valmennus kestää 4 vk.

ONNISTUJATARINA

Tanja on onnistunut laihduttamaan pysyvästi noin 25% painostaani. Lue, miten hän on onnistunut. Klikkaa alla olevaa linkkiä:

 

MITÄ KAIKKEA SAAT?

Mietipä tätä:

Yksi tunti personal trainerin kanssa maksaa 60-110 €.
 
Valmennuksemme sisältö kattaa noin 10 personal training -tunnin materiaalit. Siis: maksaisit vähintään 600 €.
 
Osallistumalla et ole sidoksissa aikatauluihin, voit opiskella silloin kun sinulle sopii, aikataulussa joka mahtuu sinun kiireiseen kalenteriin. Opiskelu onnistuu millä tahansa päätelaitteella, vaikka omalla kännykälläsi. Materiaalit ovat luettavissa 12 kk ajan siitä, kun ensimmäisen kerran kirjaudut sisään.
 
Minkä arvoista terveys ja omien tavoitteiden saavuttaminen on sinulle?
KYSY LISÄTIETOJA!