FITMILL ravintovalmennus

Oletko yrittänyt vähentää hiilihydraatteja ruokavaliostasi? Entä oletko kokeillut ketogeenista ruokavaliota? Etkä saavuttanut toivottuja tuloksia?

Valitettavan usein kuvitellaan, että yhdellä asialla – kuten hiilihydraattien vähentämisellä – saavutetaan toivotut tulokset. Viimeisen vuosikymmenen aikana aika olen kuullut turkasen monta kertaa kysymyksen “Haluaisin laihduttaa, pitäisiköhän minun jättää hiilihydaatit pois” ….

Olen työskennellyt hyvinvointialalla 25 vuotta. Matkani aikana olen valmentanut (yksilö- ja pienryhmäohjaukset) varmaankin tuhatta asiakasta. Minulla on ollut etuoikeus auttaa useat heistä saavuttamaan huikeita muutoksia.

Onnistunut ruokavaliomuutos alkaa siitä, että ymmärtää, että erittäin harvoin yksi asia johtaa toivottuun muutokseen. Valitettavan usein ajatellaan että yksi asia, kuten rasvojen vähentäminen tai hiilihydraattien jättäminen pois ruokavaliosta, johtaa toivottuihin tuloksiin. Jokaisen, sinunkin, on mahdollista saavuttaa kaikki tavoitteesi. Kuitenkin – ruokavali.

Osallistumalla tähän valmennukseen ymmärrät, kuinka pysyvä muutos tehdään, kuinka sinäkin saavutat tavoitteesi oli se sitten laihduttaminen, kesäkuntoon pääseminen tai vaikkapa terveyden kohentaminen ruokavaliomuutoksia tekemällä.

FITMILL ravintovalmennus

MITÄ?

Helppokäyttäinen verkkovalmennus, joka auttaa ymmärtämään mitä hiilihydraatteja syödä ja kuinka paljon, jotta saavuttaa kesäkunnon, jaksaa energisenä aamusta iltaan ja päivästä toiseen.

KENELLE?

Kaikille, jotka haluavat muokata kehonkuvaansa syömällä .

ENSIN MUUTAT TAPASI – SITTEN TAPASI MUUTTAVAT SINUT

Oletko joskus miettinyt, miksi eräät, vaikkapa sinä, eivät saavuta uutena vuotena tekemiään lupauksia? Oletko mahdollisesti kadehtinut niitä, joille kaikki tuntuu olevan mahdollista?

Olet mahdollisesti kokeillut vähähiilihydraattista dieettiä, Painonvartijoita, lisännyt liikuntaa ja ostanut kaikki mahdolliset hulavanteet ja laihdutuspillerit. Olet asettanut selkeät tavoitteet ja ollut täynnä intoa. Pian olet palannut entisiin rutiineihin ja liikunnastakin on tullut lipsuttua. Kilot ovat tulleet takaisin ja olet jo menettämässä toivon, että mikään ei toimi, sillä tämähän ei ole ensimmäinen kerta …

Kuulostaako kenties tutulta?

Tiesitkö, että USA:ssa on yli 340 000 sertifioitua personal traineria ja maailmanlaajuisesti yli puoli miljoonaa? Me autamme asiakkaitamme ravitsemuksen kohentamisessa ja mm. liikkumaan oikein. Henkilökohtaisten valmentajien joukossa on kasvanut suosituimmaksi eräs strategia, koska sen avulla niin moni asiakas saavuttaa tavoitteitaan. Strategia tiivistyy lauseseen: ensin muutat tapasi – sitten tapasi muuttavat sinut.  

PIENIÄ MUUTOKSIA – SUURIA TULOKSIA

Kun terveyttä ylläpitävät tavat arkipäiväistyvät, moninkertaistuvat mahdollisuutesi saavuttaa kaikki hyvinvointitavoitteesi. Valmennustiimimme vuosikymmenien kokemus ja kansainvälisen, yli 25 000 henkilön valmentayhteisön, havainto on, että  useimmat onnistujat ovat saavuttaneet pysyviä tuloksia aloittamalla pienen pienistä muutoksista. Kun ensimmäisestä pienestä muutoksesta on tullut pysyvä tapa, tunnet onnistumisen iloa ja motivaatiosi kasvaa. Sitten oletkin valmis aloittamaan seuraavan muutoksen.  

HELPPOA, MOTIVOIVAA, SELKEÄ VALMENNUSPOLKU

Valmennuksemme avulla muutoksesta tulee helppoa, onnistumisten ansiosta motivaatiosi kasvaa ja selkeä valmennuspolkumme varmistaa, että keskityt olennaisiin asioihin.

ILMOITTAUDU MUKAAN, SAAT KAKSI TEHOKASTA HIIT-TREENIOHJELMAA KAUPANPÄÄLLISENÄ

Voit aloittaa koska tahansa. Ilmoittauduttuasi saat laskun ja koodin, jolla pääset mukaan.

OTA HIILARIT HALTUUN™

Laihduttaako vähähiilihydraattinen ruokavalio? Mitä vähähiilihydraattinen ruokavalio itse asiassa tarkoittaa? Ovatko sokerit myrkkyä vai elimistölle vällttämätön ravintoaine? Ymmärrä miten hiilihydraatit vaikuttavat omaan jaksamiseen ja kehonkuvaan. Osallistu valmennukseen ja opit suunnistamaan hiilariviidakossa. Muun muassa nämä asiat valmennus opettaa:

  • Opit ymmärtämään, miten hiilihydraatit vaikuttavat elimistössäsi
  • Valmennuksen jälkeen ymmärrät paremmin lihottavatko hiilihydraatit sinua ja tiedät mitä tarkoittaa vähähiilihydraattinen ruokavalio
  • Opit erottamaan hyvät hiilarit huonoista hiilareista
  • Saat esimerkin ateriasuunnitelmasta, jota on helppo noudattaa ja jossa hiilihydraattien (ja sokerien) määrää on vähennetty laihdutusta tukevaksi
  • Sinua opastetaan kädestä pitäen tekemään pysyvä muutos
  • Ymmärrät, mitä sinun tulee tehdä omassa arjessasi, jos haluat laihduttaa, lisätä virkeyttä ja arjessa jaksamista tai vaikkapa parantaa liikuntasuorituksia

HALUAN LAIHDUTTAA – KANNATTAAKO MINUN OSALLISTUA?

Kyllä.

Lihominen on merkittävä ongelma länsimaissa. Muutos tapahtui 1970-luvulla. Kaikissa teollistuneissa maissa kuluttajien lihominen alkoi samaan aikaan. Katukuvaan ilmestyivät hampurilaispaikat, kauppojen hyllyille virvoitusjuomat, makeishyllyjen koko kasvoi moninkertaiseksi ja valkoisen, puhdistetun sokerin lisääminen aloitettiin erittäin useaan arkiseen ruokaan. Summa summarum: länsimainen ruokavalio sisältää nykyään liikaa sokereita ja tärkkelystä. Lisäksi jokaiseen talouteen on ilmestynyt auto tai kaksi ja ihmisten työnkuva on muuttunut. Enää vähemmistö tekee päivittäin raskasta työtä. Kaiken edellä mainitun yhteisvaikutuksesta olemme luoneet ympäristön, jossa lihominen on melkeinpä väistämätöntä.

Näin ei tarvitse olla, ei sinun kohdallasi! Tämä ravintovalmennus opettaa, kuinka muokkaat päivittäisestä ruokavaliostasi sellaisen, että sen sisältämät hiilihydraatit eivät lihota sinua.

RAVINTOVALMENNUS – MITÄ SE TARKOITTAA?

Kun halutaan muutosta omaan kehonkuvaan, tyypillinen ajatus on “lisään liikuntaa ja syön vähemmän”. Sitten ostetaan kuntosalin jäsenyys ja verkkovalmennuksesta ateriasuunnitelma. Tässä yhteydessä ateriasuunnitelmalla tarkoitetaan kahden A4:sen mittaista yhden päivän esimerkkiruokavaliota. Senhän sinä jo tiedätkin, että hyvin harvalla tuo toimii.

Ravintovalmennus opettaa kuinka muutat omaa päivittäistä ruokavaliota terveelliseksi. Pysyvästi. Ei yksipuolisia ateriasuunnitelmia, ei kieltäytymisiä, ei loputtomalta tuntuvaa jojoilua. Valmennuksen avulla opit nauttimaan terveellisestä ruost ihan jokaisena päivänä.

OPI SUUNNISTAMAAN HIILARIVIIDAKOSSA

Ravitsemus on aina kuulunut liikunnan harrastajien arkeen, viimeistään 1970-luvulta alkaen. Joka päivä liikunnan parissa työskenteleviä henkilöitä tempaistaan keskusteluun, jossa puidaan ravitsemuksen merkitystä treenituloksiin, laihtumiseen ja palautumiseen. Länsimaissa suurin yksittäinen hyvinvointiin liittyvä ongelma on lihavuus ja usealla onkin laihdutus tavoitteena. Viimeisen kymmenen vuoden aikana on keskusteluiden ykkösihe ollut hiilihydraatit. Lähes kaikkien, jotka haluavat laihduttaa, ensimmäinen kysymys nykyään on “pitäisikö mun vähentää hiilihydraatteja”. 

Tämä ravintovalmennus keskittyy sokereihin ja hiilihydraatteihin. Jos sinua huolettaa syötkö liikaa sokereita tai sinulla on epäselvyyttä siitä, miten hiilarit vaikuttavat kehon koostumukseen, löydät tästä valmennuksesta vastauksia. Olet ehkä ajatellut ryhtyväsi vhh-dieetille (vähähiilihydraattinen) ja pähkäillyt millaisia hh-valintoja sinun kannattaa tehdä ruokapöydässä. Uskon, että saat näihin asioihin selvyyttä. On aika heittää olettamukset ja markkinamiesten korulauseet romukoppaan. Autamme sinua valitsemaan hh:t oikein niin, että valintasi edistää omia tavoitteitasi. Siis: OTA HIILARIT HALTUUN!

MITÄ TÄMÄ RAVINTOVALMENNUS MAKSAA?

OTA HIILARIT HALTUUN -valmennuksen hinta on 79 € ja kesto 3 vk. Kannattaa tiedustella tarjousta paikkakuntasi personal trainerilta, kuntokeskuksesta tai luontaistuotekaupasta.

KYSY LISÄTIETOJA!