ONNISTUNUT RYHTILIIKE ON MAHDOLLISTA, JOPA TODENNÄKÖISTÄ!

Haluaisitko tänä vuonna onnistua elämänmuutoksessa?

Saada lopultakin pysyviä tuloksia?

Joka vuosi aloitetaan lukematon määrä ryhtiliikkeitä. Useat niistä epäonnistuvat. Hälyttävän suuret määrät ylipainoa, huonosti nukuttuja öitä, stressiä sekä tekemättä jääneitä treenejä korostavat sitä, kuinka suuri on kuilu tahtotilamme ja todellisuuden välissä.

Sinä et ole ongelma.

Ongelma on siinä, kuinka olet pyrkinyt kohti muutosta!

Nettivalmennus

Liian moni epäonnistuu

Kirjoitin tämän postauksen, koska liian moni aloittaa dieetin / ryhtiliikkeen / laihdutuskuurin tai elämäntapamuutoksen vain havahtuakseen kahden kuukauden kuluttua, että epäonnistui.

Tämän luettuasi ymmärrät, kuinka pyrkiä kohti muutosta niin, että sinullakin on aikaisempaa suuremmat mahdollisuudet onnistua.

Vuodesta toiseen näen liikaa heitä, ketkä luottavat keinoihin, joiden avulla ei teoriassakaan ole mahdollista onnistua, saatika sitten käytännössä.

Kyse ei ole siitä, onko sinulla riittävästi motivaatiota, tahdonvoimaa tai itsekuria. TV on pullollaan erilaisia Suurin Pudottaja -formaatteja, joissa annetaan ymmärtää, että onnistuaksesi sinun täytyy rääkätä itseäsi uuvuttavilla treeneillä ja syödä kuin lintu. Valmentajat moittivat selkärangattomaksi, jos syöt muutaman keksin.

Surullista.

Tutkittua tietoa

Benjamin Gardner ja Amanda L. Rebar Oxfordin yliopistosta tekivät perinpohjaisen katsauksen tutkimuksiin ja kirjallisuuteen niistä keinoista, jotka todistetusti johtavat onnistuneeseen, pysyvään elämänmuutokseen.

Tahdonvoima tai itsekuri ei kuulu niiden keinojen joukkoon.

Tavat kuuluvat.

Tavat

Tämänhetkinen terveydentilasi on sairauksien, vammojen, geenien ja elintapojesi lopputulema.

Ihmiset eivät päätä tulevaisuudestaan. He päättävät tavoistaan ja tavat päättävät tulevaisuudesta.”

– F.M.Alexander –

Kun tiedät, miksi tavat ovat olemassa, kuinka uusia, hyviä tapoja luodaan ja kuinka vanhoista, huonoista, tavoista päästää eroon tieteeseen pohjautuen, on onnistunut ryhtiliikkeesi jopa todennäköinen.

Kummalla mennään?

Hän, joka sanoo ”en pysty” ja hän joka sanoo ”minä pystyn”, ovat yleensä oikeassa.

Kummalla siis mennään?

RESULTA

RESULTA

Verkkovalmennuksessa opastamme – tieteeseen pohjautuen – kuinka uusia, terveyttä edistäviä tapoja luodaan ja kuinka päästään eroon vanhoista, terveyttä heikentävistä tavoista.

Helposti.

Seuraava FITMILL verkkovalmennus:

KOLESTEROLIKOULU

Aloitus: 3.4.2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
KYSY LISÄTIETOJA!