KIINTEÄMPI, HOIKEMPI, TERVEEMPI!

FIT in 45

Haluat olla kiinteämpi? Hoikempi? Rasvan tilalle vähän lihasta? Ehkä pohdit mikä on paras ruokavalio tai kuinka syödä, jotta tavoitteet tulee saavutettua? Olisi mahtavaa päästä kesäkuntoon! Pysyvästi.

Monasti hyvän alun jälkeen kehitys pysähtyy eikä tuloksia tullutkaan toivotusti.

Sen ei tarvitse olla niin!

OSALLISTU TÄHÄN TERVEELLISEN ELÄMÄN KICKSTART:iin (45 PV) JA OPIT KUINKA KOOSTAA RUOKAVALIO, JOSTA NAUTIT, JOTA HALUAT NOUDATTAA LOPPUELÄMÄSIAJAN JA JONKA AVULLA SAAVUTAT TAVOITTEESI.

FIT in 45

VASTUUVALMENTAJA

Hei!

Nimeni on Lasse. Olen työskennellyt liikunta- ja hyvinvointialalla runsaan 25 vuotta.

Melkoinen nestori siis!

Olen liikunnanohjauksen & ravintotieteiden opintoja hyödyntäen auttanut ihmisiä tekemään huikeita, pysyviä elämänmuutoksia.

Sinäkin pystyt siihen! Kaiken lisäksi se on helpompaa kuin kuvittelet.

Yhdessä onnistujien kanssa kokosimme tämän valmennuksen. Mielestämme hyvä olo, tyytyväisyys omaan vartaloon ja arjessa jaksaminen kuuluvat kaikille. Joko olisi sinun vuorosi?

Voit kysyä lisätietoja: lasse@fitmill.eu

Nettivalmennus

VYÖTÄRÖ -30 CM

Tanjan vyötärö on kaventunut 30 cm eikä entiseen ole paluuta. Lue Tanjan onnistumistarina:

Näin minä onnistuin.

MITÄ?

Kaksi samaan aikaan käynnistyvää, helppokäyttöistä ravintovalmennusta, joista toinen on henkilöille, joiden ensisijaisena tavoitteena on kiinteämpi ja laihempi vartalo. Jälkimmäinen on heille, ketkä tavoittelevat lihaksikkaampaa ja vahvempaa kehoa. Molemmat ovat 45 päivän mittaisia KICKSTART:eja terveellisempään arkeen.

Autamme ymmärtämään, millainen on ruokavalio, jota noudattamalla saavutat tavoitteesi. Haluat noudattaa sitä loppuelämäsi ajan, koska nautit siitä. Valmennusten sisällön kehittämiseen on osallistunut henkilöitä, ketkä ovat tehneet huikean elämänmuutoksen.

KENELLE?

FIT in 45 valmennus soveltuu sinulle, jos:

* Olet kyllästynyt kitudieetteihin ja rajoittaviin ruokavalioihin. Olet esim. kokeillut joitain “maailman parhaista dieeteistä”, laihtunut, palannut entisiin tapoihin ja kilot ovat tulleet takaisin.

* Haluat löytää helpon tavan onnistua.

* Haluat pysyviä tuloksia jojoilun sijaan.

* Voit käyttää 5-10 minuuttia päivästäsi valmennukseen osallistumiseen.

* Olet valmis tekemään pienen pieniä muutoksia arkeesi.

* Toistuvat onnistumiset & kasvun ilmapiiri kuulostavat ajatuksena hyviltä.

* Toiveissasi on, että olet jokaisena suvena kesäkunnossa.

nettivalmennus
Kiinteämpi & laihempi
nettivalmennus
Lihaksikkaampi & vahvempi

KENELLE VALMENNUS EI SOVI?

Muutamien viikkojen tai kuukausien mittaiset haasteet ja dieetit eivät toimi. Ne johtavat painon jojoiluun ja tyytymättömyyteen. FITMILL valmennuksissa opastamme, kuinka tehdä pysyvä muutos. FIT in 45 valmennus EI sovellu sinulle, jos ainoa tavoitteesi on saada nopeita tuloksia.

PELKKÄ LIIKUNTA HARVOIN RIITTÄÄ

Vaikka liikut paljon, käytät liikuntaan noin 5 h/vk. Viikkoon jää silti 163 h, joiden aikana voit jopa pilata kaiken, mitä olet liikunnan avulla saavuttanut. Siksi tämä on ennen kaikkea ravintovalmennus. Niinpä tämä valmennus sopii sinulle, kuka haluat ensisijaisesti panostaa muutoksen aikaansaavaan ruokavalioon. Liikuntaa harrastat omaehtoisesti tai vaikkapa personal trainerin ohjaamana.

ONKO TÄMÄ DIEETTI?

Ei, tämä ei ole dieetti, sillä dieetit harvoin johtavat pysyvään tulokseen. Tämä on ravintovalmennus, jonka avulla teet pysyvän muutoksen.

Emme edellytä sinun noudattavan rajoittavia dieettejä etkä tarvitse loputtomasti tahdonvoimaa. Voit syödä sellaista ruokaa, joka tekee sinulle hyvää ja josta nautit. Voit heittää hyvästit rajoittaville ruokavalioille ja kitudieeteille.

KESTO

Valmennus kestää 45 päivää.

HINTA

99 €

ALOITUS

ilmoitetaan myöhemmin

Ilmoittautumislomakkeelta valitse kumpaan valmennukseen osallistut.

Mikäli ostat tämän verkkovalmennuksen paikkakuntasi liikuntapaikasta tai personal trainerilta, voit aloittaa koska tahansa. Toisinsanoen – sinun ei tarvitse välittää yllä olevasta aloituspäivämäärästä.

MUUN MUASSA TÄMÄN KAIKEN SAAT:

* Helpon metodin kuinka tehdä tavoitteistasi saavutettavissa olevat.

* Opastamme, kuinka löydät aikaa uusille tavoille, vaikka elämäsi on vähintäänkin kiireistä.

* Kerromme, kuinka päästä eroon motivaation puutteesta ja tahdonvoiman vähyydestä.

* Opit, miten vapautua huonojen tapojen kahleista.

* Tavan muokata ympäristöäsi, jotta onnistuminen olisi helpompaa.

* Ymmärryksen, miten päästä takaisin vauhtiin ja ylläpitää motivaatiota, vaikka oletkin lipsunut.

* Kaikki tahdomme, että asiat ovat paremmin kuin ennen. “Keskity kehittymiseen – ei tavoitteeseen” luennot auttavat sinut omaksumaan jatkuvan kasvun ilmapiirin.

* “Hallitse kaloreita, hallitset painoa” video- ja luentomateriaalit opiskeltuasi et ainoastaan tiedä, kuinka kalorit vaikuttavat painoosi, vaan opit myös hallitsemaan kylläisyyden tunnetta, jotta onnistut hallitsemaan painoasi. Saat ateriasuunnitelman.

* Opastamme, miksi “viisas ruokavalio koostuu aidosta ruoasta” ja mitä se käytännössä tarkoittaa.

* “Ota protskut haltuun” opastaa sinut nauttimaan proteiineja niin, että ne tukevat onnistumistasi.

* Aivan tavalliset ihmiset, kuten Atte, Petri ja Tanja ovat onnistuneet tekemään huikeita elämänmuutoksia. “Jos mekin onnistuimme, kyllä sinäkin onnistut” jaksossa annamme heille puheenvuoron. Ymmärrät heidän onnistumiseen johtaneet tekijät.

* Pääsyn suljettuun Facebook -ryhmään.

*Käyttöoikeuden tietopankkiimme:

FITMILL/ tietopankki

RAHAT TAKAISIN TAKUU

Jos et ole tyytyväinen valmennukseemme, saat rahasi takaisin. Pidätämme vain 9 € laskutus-, kirjanpito- ja käsittelykuluihin.

KYSY LISÄTIETOJA!