HALUAT ONNISTUA PYSYVÄSSÄ MUUTOKSESSA PAREMPAAN?

NÄIN TEET ONNISTUNEEN MUUTOKSEN!

TÄSSÄ VERKKOVALMENNUKSESSA OPIT, KUINKA PIENET TAVAT JOHTAVATKIN SUURIN MUUTOKSIIN, KUINKA ONNISTUMINEN ON HELPOMPAA KUIN USKOITKAAN.

Kaikki haluamme syödä terveellisemmin, pudottaa painoa, liikkua enemmän, menestyä työssä ja vaikkapa nukkua paremmin. Hälyttävän suuret määrät ylipainoa, huonosti nukuttuja öitä, stressiä sekä tekemättä jääneitä treenejä korostavat sitä, kuinka suuri kuilu on tahtotilamme ja todellisuuden välissä.

Sinä et ole ongelma!

Ongelma on siinä, miten olet pyrkinyt kohti muutosta.

Lukuisten tutkimusten osoittama fakta on, että lähes puolet päivittäin tekemistämme asioista eivät ole tietoisia, vaan mielen tiedostamatonta toimintaa, joka ohjaa toistamaan omaksuttuja tapoja.

Mitä syömme, juomme, mitä ostamme, koska ja kuinka liikumme, miten käytämme vapaa-aikaamme …

Teemme joka päivä hurjan määrän asioita ilman, että olemme tietoisia päätöksistä tekemisen taustalla. Toimimme autopilotilla, koska meille on muodostunut tapoja.

Ja kuitenkin – kun haluamme muutosta, turvaudumme tahdonvoimaan!

Käännymme tietoisen mielen puoleen ja toivomme, että päättäväisyys riittää positiivisen muutoksen aikaansaamiseen. Tässä syy, miksi niin moni epäonnistuu. Mitä jos kykenisit valjastamaan tiedostomattoman mielesi auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi?

Positiivisen muutoksen tekeminen ei ole niin vaikeaa kuin kuvittelet!

Meistä jokainen kykenee muodostamaan uusia tapoja samalla päästäen irti vanhoista huonoista. Sinäkin. Muutoksen tekeminen saattaa olla helpompaa kuin uskotkaan.

Käyttäytymistieteilijät ovat tutkineet viimeisten vuosikymmenien ajan kiehtovaa tieteenalaa, jonka perimmäisenä tarkoituksena on auttaa ymmärtämään miksi tavat ovat olemassa ja kuinka muuttaa niitä.

“Ensin muutat tapasi – sitten tapasi muuttavat sinut”.

Tämä verkkovalmennus johdattaa sinut innostavan väittämän pariin: avain terveelliseen elämään, lisääntyneeseen tehokkuuteen, liikunnasta nauttimiseen, laihtumiseen ja elämässä menestymiseen on siinä, että ymmärrät kuinka tavat toimivat.

Valjastamalla tieteen käyttöösi, opit mm.:

* Helpon metodin kuinka tehdä tavoitteistasi saavutettavissa olevat.

* Kuinka löydät aikaa uusille tavoille, vaikka elämäsi on kuinka kaoottista.

* Miten päästä eroon motivaation puutteesta ja tahdonvoiman vähyydestä.

* Kuinka vapautua huonojen tapojen kahleista.

* Tavan muokata ympäristöäsi, jotta onnistuminen olisi helpompaa.

* Miten päästä takaisin vauhtiin ja ylläpitää motivaatiota, vaikka oletkin lipsunut.

* Kuinka sitoutua pitkäjänteisesti tavoitteisiin.

Muutosvalmennus

MIKÄ?

Helppokäyttöinen verkkovalmennus, oppaasi onnistuneeseen elämänmuutokseen. Tuhansien asiakkaiden kokemuksella autamme ymmärtämään, mitä onnistujat ovat tehneet toisin.

KENELLE?

Kaikille, keillä on tavoitteita; terveellisemmät ruokailutottumukset, enemmän lihasta – vähemmän rasvaa, kohentunut terveys, parempi jaksaminen jne.

Nettivalmennus

VYÖTÄRÖ -30 CM

Tanjan vyötärö on kaventunut 30 cm eikä entiseen ole paluuta. Lue Tanjan onnistumistarina:

Näin minä onnistuin.

KESTO

Valmennus kestää 5 vk.

HINTA

69 €

ALOITUS

1.5.2021

USKALLATKO MUUTTAA AJATTELUASI?

Jos muutos on tarpeellinen elääksesi parempaa elämää, miksi on niin vaikeaa pysyä esim. uuden vuoden lupauksissa? Voisiko olla, että olet lähestynyt muutosta väärällä tavalla? Jos näin on, niin onko olemassa toisia tapoja, joiden avulla on mahdollista pysyä omissa tavoitteissa pitkäjänteisesti?

Tässä verkkovalmennuksessa jaamme kanssasi toisenlaisen strategian. Strategian, jonka ansiosta sinunkin mahdollisuudet onnistua moninkertaistuvat. Kyseessä on strategia, josta on viimeisen vuosikymmenen aikana tullut kansainvälisesti suosituin menetelmä mm. personal trainereiden keskuudessa. Yhä useampi on saavuttanut pysyviä tuloksia sen jälkeen kun on oppinut valjastamaan tieteen käyttöönsä.

TÄMÄ VALMENNUS SOPII SINULLE, JOS:

* Sinulla on ruokavalion kohentamiseen / kuntoiluun liittyviä tavoitteita.

* Olet mahdollisesti joskus tehnyt uuden vuoden lupauksen, ehkäpä aloittanut elämänmuutoksen.

* Olet asettanut itsellesi tavoitteet, aloittanut motivaatiota puhkuen.

* Innostus on hiipunut ja tavoitteet ovat jääneet saavuttamatta.

TÄLLÄ KERTAA HALUAT ONNISTUA!

KATSO VIDEOLTA LISÄTIETOJA

Lasse Venho

VASTUUVALMENTAJA

Lasse Venho

Olen sertifioitu PN1 ravintovalmentaja, työskennellyt liikunnan ja hyvinvoinnin parissa runsaan 25 vuotta muun muassa kuntokeskusyrittäjänä. Tuona aikana olen ehtinyt tekemään tuhansia yksilö- ja pienryhmäohjauksia sekä mm. ravintovalmennuksia.

Voit kysyä lisätietoja NÄIN TEET ONNISTUNEEN MUUTOKSEN! verkkovalmennuksesta:

lasse@fitmill.eu

KYSY LISÄTIETOJA!