TAJUNNANRÄJÄYTTÄVÄ MAKUKOKEMUS & BOOSTIA SYDÄNTERVEYDELLE.

Sydänterveyden ylläpitäminen on ensiarvoisen tärkeää, ja mikä olisikaan parempi tapa tehdä se kuin herkullinen ja ravitseva smoothie?

Mustikka-kaurasmoothie ei ole vain auringonpaistetta makunystyröillesi; se on sydänterveellisten ainesosien voimalaitos, joka voi vaikuttaa merkittävästi kolesterolitasoihisi. Tämä luonnollisista herkuista tehty smoothie on täydellinen lisä päivittäiseen rutiinisi.

AINEOSAT

Kaurapohjainen vegaaninen jogurtti:

Kaura sisältää runsaasti liukoista kuitua, jonka tiedetään laskevan LDL-kolesterolitasoa. Kaurajogurtti antaa smoothielle samettisen pohjan.

Mustikat:

Nämä tummat pienet supermarjat ovat täynnä antioksidantteja, erityisesti antosyaaneja, jotka on yhdistetty parantuneeseen sydänterveyteen. Ne voivat auttaa vähentämään tulehdusta ja tukevat verisuonien terveyttä.

Tuoreet mintun lehdet:

Tuore minttu ei ainoastaan lisää virkistävää makua, vaan sisältää myös antioksidantteja, jotka voivat osaltaan parantaa sydän- ja verisuoniterveyttä.

Kananmunan valkuainen:

Raa’at kananmunan valkuaiset tarjovat hyvän proteiinin lähteen. Proteiini on välttämätöntä kudosten korjaamiseksi ja yleisen terveyden ylläpitämiseksi. Kananmunan aminohappoprofiili on ihmiselle täydellinen. Se sisältää kaikkia välttämättömiä aminohappoja.

Omena:

Omenat ovat loistava liukoisen kuidun lähde, joka auttaa alentamaan kolesterolitasoja. Lisäksi ne sisältävät flavonoideja, jotka on yhdistetty pienempään sydänsairauksien riskiin.

Auringonkukan- ja pellavansiemenet:

Molemmat siemenet sisältävät runsaasti sydämelle terveellisiä rasvoja, erityisesti omega-3-rasvahappoja, joiden tiedetään tukevan sydän- ja verisuoniterveyttä.

Bioaktiiviset yhdisteet:

Kasvikunnan tuotteet sisältävät kymmenittäin erilaisia bioaktiivisia yhdisteitä, jotka säätelevät terveytesi kannalta tärkeitä fysiologisia prosesseja. Entä, jos sinun verisuonesi ovatkin kuin kirkas joki, jossa virtaa kirkkaan puhdasta elämän eliksiiriä?

“Blueberries, strawberries and blackberries are true super foods. Naturally sweet and juicy, berries are low in sugar and high in nutrients – they are among the best foods you can eat”.

– Dr. Joel Fuhrman –

(The End of Heart Disease -kirjan kirjoittaja)

HELPPOA!

Nauti aamiaisella tai vaikkapa treenin jälkeen.

Kätevä kuljettaa mukana omassa shakerissa. Tässäkö herkullinen, jokapäiväinen välipalasi?

TÄTÄ SYDÄMESI RAKASTAA

Yhdistämällä näitä sydäntä rakastavia ainesosia, mustikka-kaurasmoothie tarjoaa lukemattomia etuja:

Pienentynyt LDL-kolesteroli:

Kauran ja omenan liukoinen kuitu auttaa alentamaan LDL-kolesterolitasoa. Mitä vähemmän LDL-kolesterolia verisuonissa, sen pienempi riski plakin muodostumiseen.

Antioksidanttisuoja:

Mustikan ja mintun antioksidantit voivat torjua oksidatiivista stressiä ja tulehdusta, joilla molemmilla on rooli sydämen terveydessä.

Omega-3-rasvahapot:

Smoothien auringonkukan- ja pellavansiemenet tarjoavat annoksen omega-3-rasvahappoja, jotka voivat auttaa parantamaan sydämen rytmiä ja vähentämään rytmihäiriöiden riskiä.

Tasapainoinen ravitsemus:

Proteiinin, terveellisten rasvojen, kuidun ja fytokemikaalien yhdistelmä smoothiessa voi auttaa säätelemään verensokeritasoja sekä pitämään sinut kylläisenä pitkään. Painon hallinta helpottuu.

Superfood

ONKO SYDÄNTERVEYDESTÄ HUOLEHTIMINEN MAISTUNUT KOSKAAN NÄIN HYVÄLTÄ?

Mikä voisi olla huonoin asia, joka seuraa siitä, että huolehdit terveydestäsi jo tänään?

Tämä ihastuttava sekoitus sydäntä tehostavia ainesosia ei vain kutittele makuhermojasi vaan myös ravitsee sydän- ja verisuonijärjestelmääsi. Tämän smoothien sisällyttäminen rutiiniin voi olla pieni askel kohti terveempää sydäntä ja onnellisempaa sinua.

Lieneeköhän niin, että sydämestäsi huolehtiminen ei ole koskaan maistunut näin hyvältä!

Seuraava FITMILL verkkovalmennus:

KOLESTEROLIKOULU

Aloitus: 3.4.2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
KYSY LISÄTIETOJA!