POHDITTAVAA

1) Voisitko ajatella, että terveydelliset tavoitteet voi saavuttaa lisäämällä ruokavalioon asioita?

Yleensä kaikki, ihan jokainen kenen kanssa aloitan valmennussuhteen, ryhtyvät ensinnä poistamaan ruokavaliosta asioita ”lopetin herkuttelun”. Oletko huomannut, kuinka ruokien kieltäminen lisää niiden houkuttavuutta ja saattaa johtaa siihen, että syötkin ”kiellettyä ruokaa” entistä enemmän?

2) Jopa erittäin pieni asia, jonka teet säännöllisesti joka päivä ja josta sinulle tulee hyvä olo, voittaa maailman parhaan suunnitelman, jota et pysty noudattamaan pitkäjänteisesti. Haluaisitko tietää, mitä yhteistä on heillä, ketkä ovat tehneet onnistuneen elämänmuutoksen? Klikkaa alla olevaa linkkiä:

Näin teet onnistuneen muutoksen!

3) Jos triglyseridi/HDL-suhde ennustaa jopa 16-kertaisesti paremmin valtimotaudin riskiä, voisitko ajatella, että tarkkailet ensisijaisesti triglyseridi- ja HDL-arvoja?

4) Vesi voi tappaa!

Eräs englantilainen nainen kuoli TV:tä katsellessaan, koska osana laihdutusta hän lisäsi veden juontia liikaa. Kuolemaan riittävä määrä oli kaksi kahden litran pullollista TV:tä katsellessa (10). Vastaavia esimerkkejä löytyy googlettamalla vaikka kuinka paljon.

Tottakai, jos syöt jokaisella lounaalla ison pihvin, kulutat voipaketin viikossa ja säännönmukaisesti nautit iltapalaksi viiden kananmunan munakkaan, niin kolesteroliarvosi ampuvat pilviin. Voisiko kuitenkin olla niin, että tyydyttyneen rasvan kohtuukäyttö ei ole terveysriski? (5) Osaisitko nauttia kohtuudella käytetystä eläinperäisestä rasvasta ilman huonoa omaatuntoa?

Fitmillstudio, Fitmill

“Erinomaisuus ei ole päämäärä; se on matka, joka ei pääty koskaan.

– Brian Tracy –

5) Mitä sinun elämässäsi voisi tarkoittaa ”erinomaisuus ei ole päämäärä, vaan matka joka ei pääty koskaan”.

Haluaisitko vaikkapa joka viikko omaksua uusia, terveellisiä reseptejä? Oppia kokkaamaan herkullista ja terveellistä ruokaa? Ansaita läheistesi arvostuksen?

KYSY LISÄTIETOJA!