VUOSIKYMMENIEN KOKEMUS

Ja siksi sinä onnistut.Sinä määrittelet tavoitteesi -
me autamme saavuttamaan ne.

FITMILL valmennukset

Lasse Venho, sertifioitu PN1 ravintovalmentaja

Lasse on työskennellyt liikunta- ja hyvinvointialalla 28 vuoden ajan. Työura on koostunut mm. kuntokeskusyrittäjyydestä,  liikunnan ohjauksista sekä ravintovalmennuksista.

Viimeisin tutkinto on kansainvälinen Precision Nutrition (PN1) ravintovalmentaja. Lue lisää klikkaamalla tätä. Erityistä ylpeyttä Lasse tuntee niistä valmennuksista, jotka ovat johtaneet tavallisten ihmisten huikeaan elämänmuutokseen.

Harrastuksia mm. kestävyysurheilu, kuntosali ja lukeminen.

Lisätietoja klikkaamalla tästä.

 
Ravintovalmennus netissä,henkilökohtainen ravintovalmennus

Timo Kosonen

Timo on ollut perustamassa Sinunkaupat -luontaistuoteketjua (nykyään LIFE), jonka johtajana hän toimi 10 vuotta. Nykyään Timo työskentelee Terveysopisto Saluksen ravinto-opin pääopettajana, on Suomen Fitnessurheilu ry:n päävalmentaja (ravitsemus) sekä konsultoi useita alan yrityksiä.

Timo on tehnyt useita tietosia painonhallintaprojekteja, muun muassa laihduttanut 40 kg ja pitänyt kilot kurissa.

Timo suorittaa ravitsemus- ja liikuntalääketieteen opintoja Helsingin Yliopistossa. Hänen harrastuksiin kuuluvat mm. luontokuvaus ja kuntosaliharjoittelu.

 

Ravintoterapeutti Jannica Takala

Jannica on työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin uusimpien tuulien parissa 20 vuotta. Ravitsemuksen lisäksi erityisosaamisena fytoterapia, vitamiini-hivenainemittaukset, geenitestit ja niiden tulkinta. Soveltanut ravintoterapiaa mm. omassa perheessä.

KYSY LISÄTIETOJA!