FITMILL

Lasse Venho

Lasse on työskennellyt liikunta- ja hyvinvointialoilla 25 vuoden ajan. Työura on koostunut mm. yrittäjyydestä (kuntokeskus), myynnin johtotehtävistä, tuotekehityksestä (myös palvelutuotteet), liikunnanohjauksista (yksilöohjaukset ja pienryhmien valmentaminen).

Parhaillaan Lasse opiskelee kansainvälistä Precision Nutrition (PN1) ravintovalmentajatutkintoa. Erityistä ylpeyttä Lasse tuntee muutosprojekteista, joissa hänellä on ollut etuoikeus valmentaa huikeita elämänmuutoksia. Harrastuksia mm. kestävyysurheilu, kuntosali ja lukeminen.

 
Ravintovalmennus netissä,henkilökohtainen ravintovalmennus

Timo Kosonen

Timo on ollut perustamassa Sinunkaupat -luontaistuoteketjua (nykyään LIFE), jonka johtajana hän toimi 10 vuotta. Nykyään Timo työskentelee Terveysopisto Saluksen ravinto-opin pääopettajana, on Suomen Fitnessurheilu ry:n päävalmentaja (ravitsemus) sekä konsultoi useita alan yrityksiä.

Timo on tehnyt useita tietosia painonhallintaprojekteja, muun muassa laihduttanut 40 kg ja pitänyt kilot kurissa.

Timo suorittaa ravitsemus- ja liikuntalääketieteen opintoja Helsingin Yliopistossa. Hänen harrastuksiin kuuluvat mm. luontokuvaus ja kuntosaliharjoittelu.

 
Popuphyvinvointi

Ravintoterapeutti Jannica Takala

Jannica on työskennellyt terveyden ja hyvinvoinnin uusimpien tuulien parissa 20 vuotta. Ravitsemuksen lisäksi erityisosaamisena fytoterapia, vitamiini-hivenainemittaukset, geenitestit ja niiden tulkinta. Soveltanut ravintoterapiaa mm. omassa perheessä.

ARVOISTAMME

Tieteen arvostaminen, rehellisyys, jatkuva kehittyminen ja aito auttamisen halu. Liikunta on iloinen asia eikä päivittäinen ravitsemus saa missään tapauksessa olla täynnä kieltäytymisiä ja tiukkoja sääntöjä.

KYSY LISÄTIETOJA!