FITMILL, Fitmillstudio

Lasse Venho, PN1 ravintovalmentaja

Ensikosketuksen ravintovalmennukseen sain kuntokeskuksessa, jossa olin yrittäjänä. Olimme ensimmäisiä Suomessa, ketkä ottivat proteiinituotteet valikoimiinsa. Tänä päivänä proteiinipatukoita on jokaisen kaupan ja kioskin hyllyillä, mutta tuolloin niitä löytyi vain muutaman edelläkävijänä toimineen luontaistuotekaupan ja kuntosalin valikoimista.

Kiinnostuin siinä määrin ravintoasioista, että pian löysin itseni työskentelemässä Valio Biotuotteet Oy:ssä (sittemmin Viable Bioproduts Oy). Yhtiön ainoa tuote oli Bioenervi-ternimaitojuoma. Työssäni sain ensikosketuksen tutkimukseen, kun Bioenerviä testattiin Jyväskylän Yliopiston liikuntatieteen laitoksella. Tutkimuksessa selvitettiin mm. sen vaikutusta urheilijoiden IGF-1 tasoihin (insuliinin kaltainen kasvutekijä-1) ja palautumiseen. Eräs vankkumaton tuotteemme käyttäjä oli Mika Myllylä ja minä sain kunnian olla Mikan taustajoukoissa.

Precision Nutrition tutkinto on korkeatasoinen, kansainvälinen koulutusohjelma. Valitsin PN-koulutuksen, koska mielestäni se antaa maailman parhaat valmiudet arkiseen Matti ja Maija Meikäläisen auttamiseen heidän tavoitellessa terveyden kohentamista.

KYSY LISÄTIETOJA!