ONNISTUIN MUUTOKSESSA PAREMPAAN,

JA SE TUNTUU PIRUN HYVÄLTÄ!

Kuvittele seuraavaa: painosi laskee kuukausi kuukaudelta ja vuosi toisensa perään, olet energisempi, veriarvot kohenevat, terveydentilasi on parempi ja nautit toistuvista onnistumisista.

Entä, jos onnistunut muutos onkin mahdollista saavuttaa arjen haasteiden keskellä? Ilman nälässä kituuttamista ja ilman jatkuvia kieltäytymisiä?

On aika paljastaa, kuinka minä onnistuin, sillä sinäkin saatat hyötyä tarinaani tutustumisesta.

MINUSTA

Ravintovalmentaja
Oma kasvutarina: olen laihtunut noin 2,5 kg vuodessa, nyt jo kuudetta vuotta peräjälkeen. Yhteensä siis 15 kg. Kaikki terveysparametrini ovat parantuneet. Matka jatkuu, eikä paluuta entiseen ole.

Sertifioitu Precision Nutrition -ravintovalmentaja

Ravintovalmentaja

Olen täällä opastaakseni sinua matkallasi kohti terveellisempää ja hoikempaa elämää. Oma tarinani on osoitus ravinnon huikeasta roolista hyvinvoinnin kohentajana. Olen innoissani voidessani jakaa kokemukseni kanssasi.

OMA MATKANI

Olen omistanut kuntokeskuksia, tehnyt tuhansia kuntosaliohjauksia, liikuttanut lukemattomia pienryhmiä ja mm. työskennellyt ravintolisien tuotekehittelyssä.

Takana on 30 vuotta aherrusta & runsaasti opiskeluja liikunnan sekä ravitsemuksen saralla.

Säännöllinen liikunta on kuulunut olennaisena osana omaan arkeeni. Talvisin olen hankkinut lihasvoimaa kuntosalilla ja kesäisin käynyt juoksu- tai pyöräilylenkeillä. Ruokailuni ovat olleet perusterveelliset: runsaasti salaattia, perin kohtuudella rasvaista ruokaa ja herkutteluja vain satunnaisesti.

Olen ajatellut, että liikunta tasapainottaa ajoittaisten herkuttelujen vaikutuksia.

Kuitenkin – oma terveyteni alkoi heijastaa lähestymistavan puutteita. Huolimatta säännöllisestä liikunnasta ja perusterveellisistä ruokailutottumuksista löysin itseni tieltä kohti ylipainoa, korkeaa kolesterolia ja vuonna 2018 sain tyypin 2 diabetesdiagnoosin!

Aika ajoin yritin laihduttaa, mutta aina ne kilot tulivat takaisin. Ennen pitkää painoni oli noussut 105 kiloon. Argh!

Painon nousu ja varsinkin diagnoosi siitä, että sairastin tyypin II diabetestä tuntui musertavalta. Olin juuri saanut ensimmäiset lapsenlapseni. Halusin nähdä heidän kasvavan. Tunsin surua ja huolta. Perinteinen liiku enemmän – syö vähemmän ei kerta kaikkiaan näyttänyt toimivan.

Epäonnistuin terveyden ylläpitämisessä, vaikka kuntosalille ei tarvinnut erikseen lähteä. Työskentelinhän siellä päivittäin!

KÄÄNNEKOHTA

Diabetesdiagnoosi oli käännekohta. Se sytytti minussa kiihkeän päättäväisyyden ymmärtää ravitsemusta syvällisellä tasolla. Uppouduin tieteellisiin tutkimuksiin, luin kirjoja ja halusin peräänantamattomasti ymmärtää mistä aineksista onnistunut muutos on tehty. Tämä omistautuminen johdatti minut sertifioiduksi Precision Nutrition -ravintovalmentajaksi.

Instagram

Viimeisen 5-6 vuoden aikana:

  • Kolesteroliarvoni ovat parantuneet huonoista erinomaisiksi. Kokonaiskolesterolini oli viimeksi 3,7.
  • Ensimmäisen kerran 30 vuoteen verenpaineeni on terveydenhoitajan mukaan “täydellisissä lukemissa”.
  • Diabetes on remissiossa, lääkitystä ei ole nähty tarpeelliseksi uusia.
  • Painoni on pudonnut 15 kg (melko tasaisesti 2,5 kg/vuosi nykyiseen alle 90 kiloon).
  • Tunnen terveyteni kohonneen, jaksamisen parantuneen ja myös mielialat ovat aurinkoisemmat.

Matkani jatkuu, koska paino tulee alas perin helpolla, onnistumiset motivoivat ja ruokani on maukasta.

INTOHIMONA ONNISTUMISTARINAT

Millainen voisi olla sinun onnistumistarinasi? Pysyvä onnistuminen?

Nettivalmennus

Haluan auttaa sinua ymmärtämään oman muutospotentiaalisi, jonka ravitsemus ja tiede mahdollistavat. Lähestymistapani perustuu tutkittuun tietoon, empatiaan, käytännöllisyyteen ja siihen, että saavutat tuloksia, jotka pysyvät. Edistyt kuukausi kuukaudelta, vuosi vuoden perään.

Ymmärrän kohtaamasi haasteet, olenhan itsekin havahtunut länsimaisen ruokavalion ja ajattelutavan heikkouksiin. Kuljin itsekin tuota polkua, joka tuntui olevan kivetty haasteilla ja epäonnistumisilla ja joka vääjäämättä, laihdutusyrityksistäni huolimatta, johti painon nousuun 105 kiloon.

Vasta 25 vuotta hyvinvoinnin parissa työskenneltyäni osaamiseni riitti aikaansaamaan onnistuneen muutoksen.

Millaista muutosta sinä toivot? Pysyvästi alhaisempaa painoa vai kenties pysyvästi parempia ruokailutottumuksia?

“It does not matter how slowly you go as long as you do not stop”.

Ei ole väliä, kuinka hitaasti kuljet, kunhan et pysähdy”.


Confucius –

HALUATKO KUULLA SALAISUUDEN?

Neljännesvuosisadan ajan uskoin, että muutos vaatii enemmän treeniä, “huonojen” ruokien välttelyä ja Herculeen tahdonvoimaa.

Höpö höpö, hyvin harvoin vaatii.

Voi jospa olisin tiennyt tämän totuuden kolme vuosikymmentä sitten: onnistunut muutos perustuu hyvin, hyvin harvoin kieltäytymisiin tai kamppailuun siitä, että kiireestä ja väsymyksestä huolimatta yrittää jaksaa treenata enemmän tai kärvistellä nälässä.

Viimeiset 5–6 vuotta ovat näyttäneet toteen asian, jonka olisin halunnut tietää aikaisemmin – pysyvän muutoksen saavuttaminen ei ole sellaista ylämäkikamppailua, jonka sen yleisesti kuvitellaan olevan. Se voi olla hämmentävän helppoa.

VOIMAANTUMISTA JA OIVALLUKSIA

Onnistuneen muutoksen taustalla on se, että valmentajasi ja sinä tulette tietoisiksi arkisen elämäsi yksilöllisistä haasteista.

Tämä paljastus on ”game-changer” kaikille, ketkä tuntevat olevansa elämän vaatimusten armoilla. Olitpa uupunut vanhempi, joka hoitaa monia velvollisuuksia, omistautunut liike-elämän ammattilainen, joka kamppailee aikataulujen kanssa tai vain joku, ketä kaipaa positiivista muutosta elämän haasteista huolimatta – kuule tämä ääneen ja selkeästi: sinulla on luontainen kyky käynnistää muutos tänään, ei vasta huomenna.

TÄTÄ SINÄ ET VOI RYSSIÄ!

Olisiko aika päästää irti niistä sisäisistä puheista, jotka ovat rajoittaneet sinua?

Onnistunut muutos ei ole kaukainen haave; se on saavutettavissa oleva todellisuus, joka kutsuu sinua ymmärtämään sen tänään. Ravintovalmentajanasi tavoitteenani on varustaa sinut tieteen tukemilla oivalluksilla ja strategioilla, jotka sopivat vaivattomasti yksilölliseen elämääsi.

RESULTA

Suunnittelisimmeko yhdessä polun terveellisempään, onnellisempaan sinuun?

PALVELULUPAUKSENI

Vuosikymmenien kokemuksella ammattitaitoista ja empaattista tukea matkallasi juuri siksi ihmiseksi, joksi haluat tulla.

Voit valita henkilökohtaisen valmennuksen ja/tai jonkin helppokäyttöisistä verkkovalmennuksista.

SINUN ONNISTUMISTARINASI?

Haluaisitko lähteä matkalle, joka jättää väliin muotidieetit ja ohikiitävät pikafiksaukset?

Tavoitteletko suurta vai pientä muutosta?

Entä, jos tulevaisuudessa ymmärrät entistä paremmin kehosi toimintaa? Mielesi toimintaa? Omaksut ruokavalion, jota noudatat iloa ja tyytyväisyyttä tuntien? Saat kestäviä tuloksia? Oletko sinä seuraava, ketä nauttii pysyvien onnistumisten aikaansaamasta euforiasta?

Ravintovalmennus

Lähde siis kanssani ottamaan ensimmäiset askeleet kohti terveellisempää ja onnellisempaa sinua, pientä tai suurta muutosta.

Mikä voisikaan olla huonoin asia, joka seuraa siitä, että annat muutokselle mahdollisuuden? Entä mikä voisi olla paras asia, joka seuraa siitä, että siirrät päätöksen huomiseen?

En malta odottaa, että pääsen olemaan osa kasvutarinaasi.

Lisätietoja verkkovalmennuksista:

FITMILL ravintovalmennukset

Seuraava FITMILL verkkovalmennus:

KOLESTEROLIKOULU

Aloitus: 3.4.2023

KYSY LISÄTIETOJA!