FITMILL

KUNTOSTUDIO TIPTOPKUNTOON TARJOAA LAUTTASAAREN MONIPUOLISIMMAT VALMENNUSPALVELUT!

Yksilö- ja pienryhmäohjaukset sekä ravintovalmennukset verkossa. Lisätietoja:
 

TipTopKuntoon

PALVELUIDEN TILAUSEHDOT / KUNTOSTUDIO TIPTOPKUNTOON (27.7.2020)

Näitä Tilausehtoja sovelletaan kaikkiin Kuntostudio TipTopKuntoon (“TpTopKuntoon”) tuottamiin maksullisiin valmennuspalveluihin (jäljempänä myös “Palvelu”). Asiakkaalla tarkoitetaan näissä Tilausehdoissa Palvelun tilaajaa.

1. VALMENNUKSIIN OSALLISTUMINEN

Palvelussa asiakas voi osallistua joko TipTopKuntoon toimipaikassa järjestämään valmennukseen tai muodostaa internetissä yhteyden valmennukseen, johon osallistutaan verkossa.

Palvelun sisältö koostuu joko henkilökohtaisesta tai pienryhmässä tapahtuvasta ohjauksesta tai verkossa tapahtuvasta valmenuksesta, joka voi siältää video-, printti- tai kuvamateriaalia, TipTopKuntoon pidättää itselleen oikeuden päivittää Palvelun sisältöä ja sen saatavuutta.,

TipTopKuntoon tuottaa liikunnanohjauspalvelut kulloinkin käytössä olevilla laitteilla ja välineillä. Asiakkaalla on oikeus tutustua toimitiloihin ja laitteisiin etukäteen. TipTopKuntoon ei vastaa puutteellisen ICT-laitteisston tai verkkoyhteyden aiheuttamista viivästyksistä tai Palvelun saatavuusongelmista.

TipTopKuntoon tuottaa Palvelun maksun saatuaan. Palvelun alkaminen katsotaan alkavaksi siitä, kun Valmentajalla sekä Asiakkaalla on kalenterin mukainen ensimmäinen tapaaminen. Palvelun alkaminen edellyttää, että Asiakas on tehnyt ilmoittautumisen verkossa tai paikanpäällä TipTopKuntoon toimipisteessä. Sopimus syntyy verkossa tapahtuneen tilauksen tai toimipisteessä täytetyn Sopimuslomakkeen täyttämisen jälkeen.

2. TILAUSMUODOT

Määräaikainen tilaus on voimassa sovittujen päiväämäärien ajan. Määräaikainen tilaus tulee maksaa kokonaisuudessaan 7 pv etukäteen ennen palvelun alkamista ellei tilaamisen yhteydessä ole muuta sovittu. Määräaikaistilaus ei ole irtisanottavissa, mutta se voidaan perua Palvelun alkamisesta 14 vuorokauden kuluessa.

Toistaiseksi voimassaoleva Sopimus on voimassa jatkuvasti ilman uudistamista, kunnes tilaus irtisanotaan. TipTopKuntoon laskuttaa toistaiseksi voimassaolevat Sopimukset kalenterikuukauden pituisin laskutuskausin ellei Asiakkaan kanssa ole tilauksen yhteydessä muuta sovittu. Ensimmäinen laskutuskausi on vajaa kalenterikuukauden pituinen ja päättyy Sopimuksen solmimisen kuukauden viimeisen päivään.

3. RISKITÖN 14-30 PV KOKEILU

TipTopKuntoon voi tarjota uusille Asiakkaille määräaikaiseen tilaukseen 14 pv mittaisen Riskittömän kokeilujakson. Tutustumisjakson voi käyttää vain sellainen Asiakas, joka ei ole käyttänyt vastaavaa kokeilujaksoa aiemmin. Määräaikainen Sopimus, mikäli se irtisanotaan Kokeilujakson aikana, päättyy välittömästi Asiakkaan tekemään itrisanomiseen puhelimitse tai sähköpostilla. TipTopKuntoon palauttaa Asiakkaan maksaman summan Asiakkaan ilmoittamalle tilille välittömästi vähentäen summasta toimisto- ja käsittelykulut (19 €).

TipTopKuntoon voi tarjota myös toistaiseksi voimassaoleviin sopimuksiin Kokeilujaksoa. Kokeilujakson pituus voi olla maksimissaan 30 pv mittainen. Toistaiseksi voimassaoleva Sopimus, jossa on Kokeilujakso, päättyy sovittuun päivämäärään eikä Sopimus jatku ilman, että Asiakas antaa luvan Sopimuksen jatkumiselle. Asiakasta veloitetaan Kokeilujaksosta sopimuksen tekemisen yhteydessä sovittu summa.

4. MAKSUVAIHTOEHDOT

Palvelu voidaan maksaa Asiakkaan kanssa yhdessä sovitulla maksutavalla. TipTopKuntoon voi tallentaa Asiakkaan maksutiedot niin, että toistuvissa maksuissa voidaan käyttään samoja maksutietoja. Mikäli Palvelun tilaus on sovittu maksettavaksi laskulla, toimitetaan lasku Asiakkaan antamaan osoitteeseen sähköpostilla. Lasku pitää maksaa viimeistään laskuun merkittynä ajankohtana käyttäen siinä olevia tili- ja viitetietoja.

5. PALVELUN IRTISANOMINEN

Määräaikaista Palvelua ei tarvitse erikseen irtisanoa. Määräaikainen Sopimus päättyy määräaikaisen sopimuskauden loppuun. Asiakas voi irtisanoa toistaiseksi voimassaolevan Palvelun ilmoittamalla siitä sähköpostilla tai puhelimitse. Sopimus päättyy laskutuskauden kaleterikuukauden loppuun, mikäli irtisaanominen on tehty viimeistään 5. päivää ennen kalenterikuukauden päättymistä. Muussa tapauksessa Sopimus päättyy laskutuskautta seuraavan kuukauden loppuun.

6. YHTEYSTIEDOT

 

Kuntostudio TipTopKuntoon, Melkonkatu 11, Helsinki. Tel. (045) 312 1005. Email. info@tiptopkuntoon.fi.

KYSY LISÄTIETOJA!