KUNTOSTUDIO TIPTOPKUNTOON + FIT in 45 PIENRYHMÄVALMENNUS = LOISTAVAT TULOKSET!

Tuotamme palveluita, joiden tarkoituksena on auttaa laihtumaan, kohentamaan terveyttä ja saavuttamaan pysyviä tuloksia.

TipTopKuntoon
Verkkovalmennus, onlinevalmennukset

FITMILL-KONSEPTI

Tiimimme on vuosikymmenien kuluessa auttanut tekemään huikeita elämänmuutoksia.
 
Hyvinvointitavoitteiden saavuttamisessa ravitsemus on ensisijaisen tärkeää, siksi kaikki valmennettavat saavat oikeuden osallistua ravintovalmennukseen verkossa.
 
Jotta muutoksesta tulee pysyvä, sen tulee olla helppoa. Valmennusfilosofiamme auttaa sinuakin ymmärtämään, kuinka vähemmän voikin olla enemmän! Onnistuaksesi sinun ei tarvitse rukata ruokavaliotasi kokonaan uusiksi eikä uuvuttaa itseäsi juoksumatolla.
FITMILL

KUNTOSTUDIO TIPTOPKUNTOON

Kuntostudio sijaitsee Lauttasaaressa, hyvien kulkuyhteyksien päässä lähellä Helsingin keskustaa.

Ammattitaitoiset personal trainerimme auttavat sinuakin saavuttamaan tuloksia.

Järjestämme FITMILL-konseptin mukaisia FIT in 45 pienryhmävalmennuksia. Saat sekä ammattitaistoisen liikunnanohjauksen että oikeuden osallistua ravintovalmennukseen verkossa. Lisätietoja:

TipTopKuntoon

FIT in 45 PIENRYHMÄVALMENNUS

Amerikkalaistutkimuksen mukaan suurin osa laihduttajista toivoi, että joku kertoisi heille kuinka syödä ja treenata niin, että kilot karisevat ja pysyvät poissa.

Yhdessä onnistujien kanssa kokosimme tämän valmennuksen. Osallistu omalla paikkakunnallasi ohjattuun liikuntaan ja ravintovalmennukseen verkossa!

Tiimimme mielestä hyvä olo, tyytyväisyys omaan vartaloon ja pysyvä laihtuminen kuuluvat kaikille. Joko olisi sinun vuorosi?

TUTUSTU 2 VK AJAN RISKITTÄ!

Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, ilmoita siitä meille 2 vk kuluessa, saat rahasi takaisin.

ILMOITTAUDU MUKAAN. KLIKKAA TÄSTÄ.

Tutustu tilausehtoihimme: TipTopKuntoon / tilausehdot

ILMOITTAUDU MUKAAN / KYSY LISÄTIETOJA:

Kuntostudio TipTopKuntoon
Melkonkatu 11, Lauttasaari
044-331 0283 (Antti) tai 045-312 1005 (Kari)
info@tiptopkuntoon.fi

MM. KAIKEN TÄMÄN SAAT:

  • Kuntosaliohjelmat (3-osainen), arvo 198 €
  • Pienryhmä personal training -ohjaus (8 krt), arvo 240 €
  • Ravintovalmennus verkossa, arvo 99 €

TARJOUKSEMME: kaikki yllä mainittu vain 169 € (tarjous voimassa 10.10.2020 asti). Sisältää TipTopKuntoon -salin sisäänpääsymaksut.

SEURAAVAT ALKAVAT VALMENNUKSET:

  • Maanantai 19.10.2020 (klo 17:00)
  • Keskiviikko 21.10..2020 (klo 18:00)

Valmennus kestää 7 vk (45 päivää). Yksi valmennuskerta on 60 min. mittainen ja joka viikko samaan aikaan. Jos et pääse jonain viikkona paikalle, vaihda sinä viikkona toiseen ryhmään. Jos sinulle jää käyttämättömiä kertoja, tule mukaan lokakuussa alkavaan ryhmään. Verkkovalmennuksen materiaalit ovat käytettävissäsi 6 kk ajan.

KYMMENEN HYVÄÄ SYYTÄ OSALLISTUA

Emme edellytä sinulta täydellistä ruokavalioremonttia emmekä tuntikaupalla rankkaa liikuntaa, päinvastoin. Tulet huomaamaan, että vähemmän voikin olla enemmän. Onnistuminen saattaa olla hyvinkin helppo ja motivoiva prosessi.

Pysyvä laihtuminen on erittäin harvoin seurausta uudenlaisesta dieetistä tai maailman parhaasta treeniohjelmasta. Onnistujat ovat muuttaneet pysyvästi tapojaan, toisinsanoen: ovat ensin muuttaneet tapansa – sitten tavat ovat muuttaneet heidät. Valmentajasi opastaa helpon tavan muuttaa pysyvästi omia tapoja.

Useat heistä, jotka ovat epäonnistuneet, ovat keskittyneet tavoitteeseen esim: laihdutan 10 kg kesään mennessä. Kun on koittanut ensimmäiset hetket, jolloin tavoite on tuntunut karkaavan käsistä, on motivaatio hiipunut ja koittanut paluu takaisin vanhoihin tapoihin. Avullamme ymmmärrät, kuinka oikeisiin asioihin keskittymällä motivaatio lisääntyy viikko viikolta.

Saatat ajatella, että kalorien vähentäminen tarkoittaa nälkää ja nälän tunteen sietämistä. Sen ei tarvitse olla niin! Kun valitset ruoka-aineet oikein, pysyt kylläisenä, vaikka vähennät kalorien saantia.

Et tarvitse pussikeittoja, -jauheita tai kalliita laihdutusvalmisteita onnistuaksesi. Viisas valitsee aitoa ruokaa, saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet, voi hyvin, elää terveenä ja laihtuu.

Länsimaisen ruokavalion yksi suurimmista ongelmista on kulutukseen nähden liiallinen hiilihydraattien saanti. Toisaalta – hiilihydraatit ovat olennainen osa ruokavaliota, laihduttajallekin. Valmennuksemme opastaa, kuinka valita hiilihydraatit oikein.

Tiimimme on, vuosikymmenien saatossa, tuhansien valmennustapaamisten antamalla kokemuksella, havahtunut että tietyt asiat yhdistävät onnistujia. Paljastamme sinullekin, mitä ne ovat.

Perin usea ajattelee, että laihtuminen onnistuu kieltäytymällä asioista “en syö enää makeisia” tai “jätän kakut syömättä  perhejuhlissa”. Oletko huomannut, kuinka paljon kieltäytymislistat lisäävät kyseisten asioiden huokuttavuutta ja lopulta johtavat repsahduksiin? Onnistuneen elämänmuutoksen tekemisessä on kyse siitä, että omaan elämään lisätään asioita eikä poisteta!

Usein käy niin, että pienryhmään muodostuu inspiroiva ja motivoiva ilmapiiri, jossa yhden onnistuminen lisää halua saavuttaa omat tavoitteet.

Valmentajat ottavat ryhmiin henkilöitä, jotka ovat samanlaisista lähtökohdista ja samanlaisilla tavoitteilla.

VOIT MYÖS OSTAA PELKÄN RAVINTOVALMENNUKSEN!

Tule käymään Kuntostudiolla, maksa valmennus ja saat kaupanpäällisenä yhden treenikerran. Toimitamme osallistumisohjeet sähköpostiisi.

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

    KYSY LISÄTIETOJA!