TYRNI – EI PELKKÄ KAUNIS MARJA, VAAN HUIKEA TERVEYSNINJA!

Täynnä C-, A- ja E-vitamiineja, joten tyrni on immuniteettisi paras, luonnollinen ystävä.

Eikä tässä vielä kaikki.

Tyrni on ihonhoitogurusi, sydänterveyssankarisi ja marjan sisältämät antioksidantit ovat kuin pikku sotureita, jotka torjuvat ilkeitä vapaita radikaaleja.

Kurkataanko, millä tavoilla tämä superfood voi tehdä sinullekin hyvää?

RESULTA

SAAT ANTIOKSIDANTTISUOJAA

Vapaat radikaalit ovat pienen pieniä häiriötekijöitä, jotka aiheuttavat tuhojaan kehossasi. Vapaat radikaalit vahingoittavat solujasi, proteiineja ja jopa DNA:ta. Jos ne pääsevät vaikuttamaan se on kuin mikroskooppinen riehu, joka aiheuttaa tulehdusta ja edistää erilaisia terveysongelmia, jopa ikäännyttää.

Supersankarityrnit ovat täynnä antioksidantteja, jotka taistelevat ilkeitä vapaita radikaaleja vastaan. Tyrnin sisältämät antioksidantit neutraloivat häiritsijöiden vaikutusta. Joten runsaasti antioksidantteja sisältävien ruokien nauttiminen auttaa pitämään kehosi suojan vahvana. 💪

Näin miljardit solusi tulevat suojelluksi vapaiden radikaalien kaoottisilta tempuilta!

Sea-buckthorn

IKIOMA IHONHOITOGURUSI – TYRNI

Tyrnin sisältämät vitamiinit yhdessä omega-7-rasvahappojen kanssa toimivat sisältä ulospäin, pitävät ihosi kosteutettuna ja antavat sille säteilevän hehkun, jolloin näytät ulospäin yhtä hyvältä kuin sisälläsi tuntuu.

Tyrni

Tyrnistä voit valmistaa vaikka aurinkoisen, maistuvan smoothien. Reseptin saat FITMILL-verkkovalmennuksista.

OMEGA-7-RASVAHAPOT SYLEILEVÄT SYDÄNTÄSI

Tyrni on eräs harvoista omega-7-rasvahappojen lähteistä.

Omega-7-rasvahapot tukevat sydän- ja verisuonijärjestelmän terveyttä, auttavat veren virtaamaan vapaana kuin kirkas vesi. Ajattele omega-7:ää kuin valtimoidesi suojelusenkelinä, joka auttaa ylläpitämään optimaalisia kolesterolitasoja varmistaen, että verisuonissa virtaus käy tasaisesti.

“Terveenä pysyminen maksaa jonkin verran, mutta sairaaksi tuleminen on moninverroin kalliimpaa”.


– Precision Nutrition ravintovalmentaja Lasse Venho –

YHTEENVETO

Tyrnin sisällyttäminen ruokavalioosi on kuin antaisit kehollesi päivän parhaan palkinnon. Olipa kyseessä maukas smoothie tai lisäravinne, annat itsellesi ansaitsemasi VIP-kohtelun. 🌿

NYTKU!

Jos voisit valmistaa maukkaan välipalaherkun tyrnistä, niin millainen välipala se olisi? Nytku kokeilet tyrnismoothien valmistusta, nyt saatat ihastua siihen, kuinka hyvältä terveysseikkailu tuntuu.

Paremman terveyden tavoittelu on henkilökohtainen seikkailu. Millainen tuki mielestäsi tekisi omasta matkastasi paitsi kiinnostavan, myös todella onnistuneen?

FITMILL ravintovalmennus

Seuraava FITMILL verkkovalmennus:

KOLESTEROLIKOULU

Aloitus: 3.4.2023

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
KYSY LISÄTIETOJA!