VAHVEMPI VATSA,

HOIKEMPI VYÖTÄRÖ –

ENEMMÄN ILOA!

Rakkaat terveyden ja hyvinvoinnin tavoittelijat. Tervetuloa matkalle!

Matkalle, joka on omistettu keskivartalon muokkaamiselle, vahvuuden rakentamiseen sisältäpäin.

Keskivartalon vahvuutta ei voi riittävästi korostaa. Se on ankkuri, josta kaikki liike ja voima lähtevät. Kyse ei ole vain pyykkilaudan hankkimisesta tai linjojen kaventamisesta, vaan vankan perustan luomisesta.

Keskivartalosta saat voimaa selvitä niin kuntosalilla kuin arjessakin.

Treenijaksomme, joka on kolmen kuukauden mittainen, sisältää huolellisesti laaditun treeniohjelman koostuen sekä kuntosali- että kotiharjoitteista.

KUN SINÄ MUUTAT RUTIINISI, RUTIINISI MUUTTAVAT SINUT

Todellinen onnistuminen ulottuu pelkän treeniohjelman tuolle puolelle.

Kyllä, kovaa treenaamalla tulet epäilemättä todistamaan kehosi vahvistumisen, keskivartalosi hoikistumisen ja voimiesi lisääntymisen. Mutta todellinen taika piilee itse matkassa – siinä, että ryhdyt toimeen ja nautit. Todellinen taika ei piile yksittäisten harjoitusten intensiteetissä, eikä siinä, että löydät ”maailman parhaan treeniohjelman”.

Todellinen taika piilee päivittäisessä rutiineissa. Kyse on ilon löytämisestä ja jokaisen edistysaskeleen juhlistamisesta, olivatpa ne kuinka pieniä tahansa.

KAIZEN-TAIKAA: pienet muutokset – SUURET TULOKSET

Rakennettaisiinko yhdessä säännölliset harjoittelurutiinit – sellaiset, jotka sopivat saumattomasti sinun vähintäänkin kiireiseen elämään?

Menestys ei synny siitä, että yrität liian haasteellisia asioita, sellaisia joita sinun täytyisi tehdä ja joista tekee mieli lintsata. Menestys syntyy siitä, että keskityt asioihin, joihin jokapäiväisessä arjessa kykenet ja joita haluat tehdä. Onnistujien salaisuus on siinä, että heillä on ensi viikolla terveyttä edistäviä rutiineja, vaikka vain hieman enemmän kuin tällä viikolla.

Ymmärrän, että oletat uimarantavatsan hankkimisen edellyttävän kovaa itsekuria, tunnin treenejä sekä nälässä kituuttamista. Totuus asiassa on, että vahva ja hoikka vyötärö syntyy rutiinien avulla, vaikka vain 10-15 minuuttia kestävien. Sellaisten, joita tiedät noudattavasi viikosta ja kuukaudesta toiseen.

Haluaisitko kokeilla?

VATSALIHASTESTI

Matkamme alkaa minuutin mittaisella istumaannousutestillä.

Suoritustekniikka:

Käy selinmakuulle lattialle. Tue jalat (esim. sohvan alle) tai pyydä jotakuta pitämään jaloistasi kiinni. Aseta polvet noin 90 asteen kulmaan. Kädet tulevat pään sivuille. En suosittele, että ristit sormesi niskan takana, koska tällöin istumaan noustessasi vedät niskaa huonoon asentoon.

Olet tehnyt yhden toiston, kun ylös noustessasi kyynärpäät koskettavat polviasi ja palaat takaisin selinmakuulle niin, että koko selkäsi koskettaa lattiaa. Tee 60 s. aikana niin monta toistoa kuin ehdit ja jaksat. Huom! Panosta hyvään tekniikkaan. Terveytesi kannaltasi on huomattavasti parempi tehdä kymmenen toistoa hyvällä tekniikalla, kuin 12 toistoa riuhtoen. Katso alla olevasta taulukosta viitteellinen tuloksesi.

VERTAA TULOSTASI

Alla olevasta taulukosta voit katsoa, miltä tuloksesi näyttää.

Vatsalihastesti-60-s-1

Huom! Olennaista ei ole tuloksesi vertaaminen muihin. Olennaista on tuloksesi kehittyminen. Sitä kannattaa seurata.

LÄHETÄ TULOKSESI VALMENTAJALLE*

Kirjoita alla oleviin kenttiin etunimesi, s-postisi ja tuloksesi. Lopuksi klikkaa “Lähetä”.

  * Emme tallenna terveystietojasi tai liikuntasuorituksiasi. Tuloksesi päätyy sähköpostilla valmentajallesi, mutta sitä ei tallenneta mihinkään rekistereihin.

  MATKA, JOKA ON KOKONAAN OMASI

  Vertailu muihin on useimmiten hedelmätöntä.

  Merkityksellisintä on, miten omat tuloksesi kehittyvät. Jos saat kolmen kuukauden kuluttua yhdenkin toiston enemmän, olet kehittynyt.

  Huikeaa, eikö?

  KYSY LISÄTIETOJA!