VALITSE SINULLE
PARHAITEN SOVELTUVA
RAVINTOVALMENNUS
ALLA OLEVISTA!

FITtastic™

Saavuta tuloksia, joista olet aina haaveillut – loppuelämäsi ajaksi. Laihdu pysyvästi ja helposti ilman rajoittavia dieettejä ja yksitoikkoisia ateriasuunnitelmia.

RUOKAVALIO KUNTOON + LIIKUNNASTA HYVÄÄ OLOA!


Helppokäyttöinen verkkovalmennus, kesto 45 pv. Saat sekä ravintovalmennuksen että treeniohjelmat (videot & ohjeet).

KENELLE?

Kaikille, kenen tavoitteena on karistaa kiloja, päästä parempaan kuntoon ja pitää kilot kurissa, vaikkapa ennen kesää.

FITMILL ravintovalmennus

OTA HIILARIT HALTUUN™

Laihduttaako vähähiilihydraattinen ruokavalio? Mitä se käytännössä tarkoittaa? Ovatko sokerit myrkkyä vai elimistölle vällttämätön ravintoaine? Ymmärrä miten hiilihydraatit vaikuttavat omaan kehonkuvaan & jaksamiseen. Osallistu valmennukseen ja opi valitsemaan hiilarit oikein. Laihdu, jaksa paremmin työssä ja arjessa.

FITMILL ravintovalmennus

NÄIN TEET ONNISTUNEEN MUUTOKSEN!

Oletko joskus tehnyt uuden vuoden lupauksen? Yrittänyt laihduttaa? Aloittaa elämänmuutoksen? Valitettavan usein nämä projektit jäävät kesken, motivaatio hiipuu ja koittaa vanhoihin (huonoihin) tapoihin palaaminen. Tämän verkkovalmennuksen avulla opit, kuinka muutos tehdään onnistuneesti. Uudistettu ja paranneltu versio.

FIT in 45, FITin45, FITtastic

PARHAAT TULOKSET AMMATTILAISEN OHJAUKSESSA, VERKKOVALMENNUSTA HYÖDYNTÄEN

Personal training + FITMILL verkkovalmennus = ylivoimaiset tulokset!

Kun personal trainer ohjaa liikuntaasi, treenaat oikein ja tehokkaasti. Jos yhdistät siihen verkkovalmennuksen hyödyt, olet luonut onnistumiselle parhaat mahdolliset edellytykset. Saatat hyvinkin saavuttaa kaikki hyvinvointitavoitteesi.

KYSY LISÄTIETOJA!